L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 2 de març del 2010

Algú necessita una carretilla? I una conca per pastar algeps?

Si algú està pensant dedicar-se a fer tasques de construcció, La Cotorra li informa que pot aconseguir algún material debades i, al mateix temps, ajudar a mantindre net el nostre medi ambient.
Li cal una carretilla? Una conca per a pastar? Sí, debades. Només ha de passar pel riu Vaca i agafar-la. La carretilla la podeu vore i localitzar des del mateix pont. Això si. Avisem que caldrà mullar-se una miqueta per traure-la, tampoc massa.
I la conca allí al costat. Ací no es mullareu. I si hi aneu, emporteu-vos també la catifa del costat. Igual és voladora… perquè vés a saber si ha arribat allí volant, com la carretilla.
Ara en serio: Res de nou. Com veieu i no cal que ho repetim: el riu continua essent un abocador per a alguns ciutadans. Vaja, com si fóra “El Corte Inglés” valler.