L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 19 de febrer del 2010

Obama no ve a Espanya

Obama no ve a Espanya, però gràcies a les gestions d'intercanvi que tots els nays engega el professor de l'IES Jaume II el Just, Joan Meló, tindrem a partir del dia 9 de març una comissió d'americans i americanes a la Valldigna.
A Benifairó tindran un dinar i una visita protocolària, així com aniran a la Visteta, la mesquita de la Xara, el monestir de Santa Maria de Valldigna i una recepció a l'ajuntament de Tavernes.
Com podeu vore ni el mateix rei Juan Carlos, ni el "presi" Zapatero poden aconseguir el que aconseguim ací a la Valldigna: Turisme estudiantil, un bé d'intercanvi cultural que aprofondeix en el coneixemnet de les estructures socials, tan important pel futur formatiu de la joventut de la Valldigna.
Si el professor Joan Meló portara la cartera d'exteriors, de segur que Obama estaria a falles a Tavernes.

2 comentaris:

falcó ha dit...

Ni falta que fa. Ni em preocupa ni m'atrau el fet de que l'Obama vinga o no a Espanya perquè per a mi és igual com si va a França o Itàlia. No em diu res de res. Això forma part de les moltes tonteries en què es mou l'alta política, i en especial la internacional.

En canvi, que ens visiten estudiants americans o d'altres països, dins de programes d'intercanvi estudiantil, això si que em sembla important, profitós i interessant. Més accions com aqueixa caldria.

Felicite els responsables d'eixe tipus de trobades.

pepegall ha dit...

Falcó, d'acord amb tu, si senyor.