L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 15 de febrer del 2010

Lliurament de diplomes del Voluntariat Ambiental del 2009 a Simat


A partir de la nota i fotografia remesa pel Grup de Muntanya

El Saló de Plens de l'Ajuntament de Simat va acollir el lliurament dels diplomes del Voluntariat Ambiental de Prevenció d'Incendis Forestals de 2009. En l'acte va estar el regidor de Medi Ambient, Joan Serra, i el President del Grup Muntanya Valldigna Juan Vte. Vercher Gadea, que feren referència a la importància dels voluntaris en la tasca de prevenció i control al terme de Simat. També va intervindre Josep Pérez, coordinador del voluntariat, que va destacar la bona sintonia entre tots els voluntaris i va animar als presents a participar al pròxim any.
Era el segon any consecutiu que es realitza el programa de voluntariat ambiental a Simat, amb molt bona acollida i acceptació, amb un total de 15 voluntaris, tots ells conscients i sensibilitzats del gran risc d'incendi que existeix en les nostres muntanyes en els mesos d'estiu. Han participat voluntaris diversos en edat i coneixements que han dedicat part del seu temps lliure a realitzar estos treballs de vigilància mediambiental.
Cal dir que l'estiu passat no va haver cap incendi a destacar en Simat, cosa que no passava des de feia anys.
La nostra Cotorra vol que us diguem que ni a Tavernes ni Benifairó no es fan aquests serveis perquè són dos poblacions que no tenen muntanya i per tant mai no hi ha cap incendi ni tenen el perill de que se'n produesquen. Dit queda.