L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimecres, 17 de febrer del 2010

La mascletà i l'avinguda de Malta


D'ací un mes, falles. I coets... pólvora... i les mascletades. A més de les que crema cada falla prop del seu casal, l'Avinguda de Malta sol acollir de fa un temps la mascletà gran, la que instal·len per a tots els vallers i valleres, fallers i falleres, les institucions oficials.
I pensant en eixe acte, on acudeix a l'Avinguda de Malta tot el món faller i el no faller, no seria gens bonic, ni parlarien massa bé, més bé el contrari, si veuen com està de destrossada. Per tant, pensem que l'ajuntament s'hauria d'imposar un repàs i reparació general perquè, tal com denuncien les fotos i ací no està tot, la cosa està mal, prou mal. I no és qüestio de donar mala imatge i d'abandó.
Així que.... de pressa que queda només un mes!!!

Com sempre, si feu clic damunt de la fotografia, la voreu més gran.