L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 26 de febrer del 2010

La Colla de Dimonis "FEM FREDAT" de Simat fan 10 anys


La Colla de Dimonis "Fem Fredat" fa 10 anys. Tota una dècada dedicada a la pirotècnia i a la lloança del foc sota la forma de "corre foc" per tot arreu del País Valencià. La Cotorra us felicita i dóna l'enhorabona per la tasca feta en la recuperació de les tradicions festeres.
Un sopar combregarà demà dissabte 27 de febrer al Mercat Municipal de Simat als membres de la colla actual i a tots els simaters i valldignencs que han intervingut com a "dimonis" al llarg dels deu anys d'existència de l'entitat.
S'ha cursat invitació a l'esdeveniment a tots els grups municipals de l'ajuntament simater i a les principals entitats locals. Un acte que inaugurà tot un seguit d'activitats al llarg de l'any 2010 per celebrar l'aniversari.