L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 2 de febrer del 2010

Ja tenim pistes esportives a la platja!!!!


Les obres de les instal·lacions esportives que s’han fet al sector 12 de la platja están acabades. ¡Gràcies Plan E, gràcies govern de Madrid!
L’equipament esportiu del denominat Sector Canal-platja constan d’una pista de tenis i dues pistes de pàdel, amb vora 200.000 euros d’inversió.
Això si, no s’han fet els vestidors que segons es diu i pressumptament estaven inclosos al projecte. Tampoc hem vist per cap lloc serveis higiènics -estrany, no?- i no hi ha il·luminació a les pistes, amb la qual cosa el seu ús queda bastant limitat, i més considerant el lloc on están, en una zona sense urbanitzar. També estranya que les pistes de padel no tinguen acristalament, com seria el més normal. I finalment, la zona enjardinada deixa molt que desitjar i vorem si no será un brossegar en uns quants mesos.
Voldríem enganyar-nos però pensem que no es podran usar a partir de poqueta nit, que és quan abellix fer algún partida, quan ja s’ha acabat el treball. I és que sense il·luminació: ¿Es podran usar les pistes a partir de les 5 de la vesprada a l’hivern? I a l’estiu, ¿qui serà el valent que hi jugarà durant el dia, a ple sol?
I la cosa ja no comença massa bé. Les pistes están tancades a pany i forellat (o si voleu amb cadenat, tant s’hi val!) i per tant no cal que hi aneu que no podreu jugar. Caldrà esperar a que posen un empleat o troyano perquè vigile, done els torns de joc i cuide que ningú ho faça malbé?
No neguem el dret que té la platja a tindre instal·lacions i serveis de primera (tant de bo els tinguera!), però quan pensem amb les deficiències que hi ha a les instal·lacions del Vergeret i el pavelló cobert, quan pensem amb tantes i tantes coses que fan falta en equipament esportiu al poble, no s’acaba de vore clar que dediquen casi 200.000 euros a fer instal·lacions esportives en una zona sense carrers, sense voreres, sense enllumenat, sense cases i sense veïns.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Cotorra no dones idees als governants del poble que ja son prou icompetents. Els Troyanos ja tenen prou diners guanyats en aquest govern si no recorde mal son vora 100.000€ aixo falta que ne guanyen mes. Les pistes de la platja estan mol be pero i en el poble que no hi han ni pistes de padel ni de tenis. Crec que no volen fer pistes de padel per que ja tenen que anar en la piscina i no volen llevar-li el negoci a l'empresa amiga que esta fent la piscina. Realment crec que fan molta mes falta en el poble ja que la gent jove es passa mes temps en en ell que en la platja. Avore de quina manera es gestionen aquestes pistes algun LUMBRERA ho desidira sense tindre ni pajolera idea. Tambe estaria be investigar el per que del lloc que han triat ja que als voltant son d'una empresa constructora i ja tindria zona esportiva prop de la mateixa. NO ESTAN FENT RES BE.

Un de tavernes ha dit...

Sense ganes d'ofendre a ningú ...qui vullga padel i tenis que pague!... que per això hi ha un club de tenis privat que rep capital public.. però i el tavernes i el club d'escacs etc reben capital no?..hi ha diferencia?

Ara pot naixer el club de padel de la platja...

Abascal ha dit...

Molt bé senyors governants.... i els nostres atletes tenen que pregar a la Fundació Esportiva de Gandia que els deixe entrenar a les seves pistes d'atletisme....

Un de tavernes ha dit...

Abascal A la part de darrere del vergeret hi ha una pista d'atletisme!...

Encara no sabem el despetjament dels pressupostos hi ha qui ha fet valoracions a las provincias (pot ser tenen informació privilegiada) a lo millor es recull la construcció d'una pista per a l'any que ve!..quina era la paraula... ah si ..... tin confiaça !

Anònim ha dit...

Ja, ja, ja....
Un de tavernes primer plouran naps que vorem la pista.tinc mes confiança en això que vore una pista d'atletisme com cal.