L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 16 de febrer del 2010

El PP català vota a favor de la Televisió Sense Fronteres i el valencià tanca TV3


La Junta de Portaveus del Parlament de Catalunya va aprovar ahir una declaració de suport a la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) Televisió sense Fronteres impulsada per Acció Cultural del País Valencià (ACPV) amb el suport del Grup Popular català.
Segons ACPV, amb aquesta declaració, «el Parlament de Catalunya reafirma la sòlida base jurídica del projecte de llei que presenta aquesta ILP, que desplega la Carta Europea de les Llengües Regionals o Minoritàries». L'entitat també va destacar en un comunicat que «ha quedat palès el creixent aïllament polític de l'actual govern valencià» atés que el PP català també va votar a favor de la declaració i es va «sumar a un consens cada vegada més ampli».
La declaració manifesta: «El Parlament de Catalunya expressa el seu suport institucional a aquesta iniciativa legislativa popular, considerant la rellevància dels motius que l'impulsen per a la promoció i la protecció de la nostra cultura i valorant la conveniència que l'Estat intervingui legislativament per garantir amb caràcter general i estable, i amb condicions tècniques i d'intercanvi equiparables, el compliment dels objectius de protecció de les llengües oficials, regionals o minoritàries en la implementació final de la televisió digital.»
Informació i Fotografia: El Punt