L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 30 de desembre del 2009

Una nova torre com el campanar de Sant Pere... o més.


Iberdrola procedeix a muntar una segona gran torre a les instal·lacions de la subestació de Tavernes. Sembla ser que amb la gran torre actual (esquerra de la foto) no hi ha prou per sostenir i conduir el cablejat que li arriba des d’Alzira, via El Cambro i ja es pot vore perfectament plantat el primer tram de la nova torre i al seu costat, la resta de peces que constituiran els trams superiors i els braços laterals de sosteniment de cables (part dreta de la foto).
Si no en tenies prou amb una tassa (torre), dues tasses (torres)!!! com diu el refrany.
Per a nosaltres, un nou atemptat visual a la Valldigna i allí precisament on més es nota: en el centre de la vall. I que se suma al corredor de cables que des del Cambro passa a l’Ombria travessant el centre de la comarca.
I no diguem més, que després si informem ens acusen de criticar!!!!

8 comentaris:

Un de tavernes ha dit...

Dons ací cotorra, t'he de dir que a més de criticar pots aportar una opinió clara.

El fet de que tinga'm torres d'alta tensió tots sabem a quin alcalde es degut(i de quin partit polític), que pese a l'opinió contraria de tot un poble en les clavaren i ara podem vore les conseqüències d'aquella xarlotada.

Com li diu una mare a un fill que acosta el di a una flama. A l'altra torna!.

I ara et pregunte .. que haguera fet la cotorra? No haguera permés la instal·lació d'una nova línia? o pot ser sí però enterrada?

Que pot fer un de tavernes a més de bollir-li la sang quan veu les torres?...dons això a l'altra torna.

La Cotorra de la Vall ha dit...

La Cotorra haguera fet el que el poble demanava. Com vosté? O no ?

falcó ha dit...

"Un de Tavernes": Què hauries fet tu? Perquè encara no sé si tu hauries soterrat la línia o hauries impedit el seu pas totalment, o per contra, hauries permés que passe aèria i més a prop del nucli urbà del poble a la fi de que els veïns puguessin encendre el llum de les seues cases sense connectar-se a la xarxa elèctrica i així estalviar diners i energia.

Jo sóc dels qui en principi no hauria permés el pas de la línia d'alta tensió de cap de les maneres: ni aèria, ni soterrada. Que no ho hauria aconseguit, és clar que no però, pots estar ben segur, hauria passat soterrada i a canvi de sucoses prevendes o contraprestacions de les que se'n beneficiaria la ciutadania com: inversions al poble, llocs de treball, subvencions a entitas socilas, culturals i esportives, exceptuant-ne les festeres.

Company "Un de Tavernes" el que veig als teus comentaris és més bé una animatversió envers la Cotorra de la Vall que cap altra cosa. No es tracta de criticar tot el que fa la Cotorra de la Vall, que a la fi és el fil conductor entre el que passa al nostre poble i alguns ciutadans que tenim el privilegi de fer-ne ús, com fas tu. Cal que a més aportes la teua opinió al respecte del tema a tractar, com li demanes a la Cotorra de la Vall i que encara no he vist que ho hages fet.

Estic obert a qualsevol crítica sobre el meu comentari, però fes-ho aportant també la teua opinió.

Moltes gràcies de bestreta perquè sé ho faràs així.

Un de tavernes ha dit...

Una vegada més demostra que no es un animal aquàtic.
El poble (açò es una opinió, no puc parlar per tots) cridava a crits que NO a l'alta tensió. Jo deia que SI..i dic que SI..ara be no s'acaloren... rotundament si a l'alta tensió però sota terra! i subratlle sota terra ...el debat havia de centrar-se en qui pagava..i no en el Si o el No....no creus?..

ara que fem?...

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ja ho hem observat, amic Falcó. Però hem decidit que no caurem en el parany - com a au tenim experiència - i per tant no farem el que ell voldria i desitja: que no publicarem el seus escrits i acusar-nos de manipuladors i censors.

Potser "un de Tavernes" tinga experiència en eixa manera d'actuar i pensa que tots farem igual.

Un de tavernes ha dit...

En primer lloc m'agradaria contestar a Falcó:
T'he de dir que en allò de "les sucoses prevendes o contraprestacions de les que se'n beneficiaria la ciutadania com: inversions al poble, llocs de treball, subvencions a entitas socilas, culturals i esportives, exceptuant-ne les festeres."

Estic totalment d'acort amb tu. Reconeixc que no ho havia pensat i crec que és un abona idea.

Per altra banda també reconéixer que sí, l'hi havia posat un parany a la cotorra, que ja pareix una anguila.

Hi ha escrits en altres "noticies" d'aquest blog on s'identifiquen com opositors a l'actual ajuntament o al menys és això el que he entés (pot ser estiga equivocat). Jo no soc afí a l'actual excel·lentíssim però crec que d'e vegades caiguem en el clamor de tirar pedres (no estic defenent ningú) i pot ser si algú aporta una visió diferent, podem tots a una defensar-la pel be comú.
L'exemple clar el tenim a les torres d'alta tensió. Si tots els esforços els haguérem posat en que enterraren la línia i no en dir que no fa falta, que és per a Gandia (i altres debats que ningú ha sigut capaç de demostrar) ara possiblement no estaríem parlant d'açò.

No vull que penses falcó que defenc a el barraxinero senyor alcalde que ens va vendre i que tire la culpa al poble de no defendre bé el seus interessos. No però sí que tenen part de culpa aquells que es van deixar portar pel clamor popular i tiraren també pedres.

Cotorra.. et demane disculpes si t'he posat en dificultàs , però crec que un mitjà de comunicació o és imparcial i objectiu o no ho és....

La Cotorra de la Vall ha dit...

Som un blog, no un mitjà de comunicació en el sentit que tots donem a la paraula. I no som opositors "per se", encara que som lluny del PP.
Estem oberts a tots i totes. Tractem coses, algunes més simples altres més complexes, però que majorment no tenen cabuda als mitjans de comunicació que controla el nostre govern i potser per això, semblem oposició.

Objectivat? S'intenta però intentem també crear opinió i compartir-ne, fer un diàleg enriquidor que falta en fa a Tavernes.
I només li recorde la dificultat, per no dir impossibilitat, de l'objectivat en un món on hi ha milers i milers de subjectivitats. La frase, més o menys, no és nostra. És d'un dels millors periodistes i columnistes actuals espanyols.

falcó ha dit...

Company "Un de Tavernes" reconeixent que, en certa mesura, anaves mal adreçat i demanant disculpes, tu mateix t'has qualificat i diu molt al teu favor.

Et felicite. Continua així, sent crític amb tot el que consideres que no és de rebut i rectificant quan t'equivoques sobre alguna cosa perquè així seràs sempre el més llest entre els llestos.