L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 2 de desembre del 2009

Tindrà un Centre de Dia el nou Braç Treballador?


Les obres de rehabilitació del Braç Treballador avancen i tal com s’acosta l’acabament a la gent de La Cotorra ens ve al cap la qüestió: Tindrà un Centre de Dia?
Fent un poc d’història, cal recordar que el noviembre de l’any 2000 – ja ha passat aigua pel Vaca – el govern municipal del PP va rebutjar una moció del Bloc que proposava la construcció d'un Centre de Dia en els terrenys municipals que aleshores disposava l’ajuntament. Si feu memòria els més grans, era en aquells anys en què es parlava de la construcció d’una residència publica per a la tercera edat en un terrenys cedits a l'ajuntament i que després van haver de tornar als hereus del propietari per no fer la construcció en el temps conveniat.
El govern municipal del PP rebutjava aquell 2000 la moció del Bloc i afirmava, com a motiu del rebuig, que la seua voluntat era que el nou edifici del Braç Treballador fora usat per entitats i associacions però que també albergara serveis per a la tercera edat. I per a eixe Centrer de Dia afegien que la planta baixa era un espai gran i diàfan i seria per aquest ús.
Serà realitat ara al cap de vora 10 anys? Perquè un centre així per a Tavernes falta fa i cada dia més.

7 comentaris:

Palometa ha dit...

i aci no parlem de la presentacio de la FM de Tavernes? Això no és noticia? Jo em pensava que a este mitjà donaven veu a tots els estaments locals i les falles representen a a milers de persones al poble. Cultes, incultes, rubios, morenos, alts, baixets, de dretes, d'esquerres, del centre i des més cap allà.

Està clar que si no es tracta de criticar tot lo criticable i lo incriticable o de la presentació d'algun llibre d'alguna persona afí al Bloc, ací no se'n parla.

La Cotorra de la Vall ha dit...

En aquest mitjà tots tenen veu i poden col·laborar enviant les seues notícies i propostes, com hem dit sempre i pot vore fa un col·laborador espontani amb l'exemple de "Beso y Flor", que ja en portem cinc. També en altres ocasions hem parlat sobre falles.

Però ara ningú ens ha enviat res ni ens han convidat ni ens han dit res. Per tant, esperem i li ho diguem de veres, que vosté com a persona interessada, ens faça arribar ben promte la crònica i una foto de la presentació de la FM (suposem que FM serà Fallera Major).
Quedem a l'espera de la seua crònica. Pot enviar-la a
lacotorradelavall@gmail.com

Lluís ha dit...

I quina culpa té La Cotorra si no hi ha cap més que publiquen llibres?
Ací hem vist noticies d'altres presentacions i no eren gent del Bloc.

morenet ha dit...

Redéu!! I no ho tenim bé ja amb el que acomulen les falles, que no s'ho mengen ja tot? No sigues tan profitosa Palometa i deixa que hi haja un diari alternatiu que parle d'altres coses alternatives a les falles... I jo no sóc de cap partit polític.

Decebut per l'oblit ha dit...

Palometa, la Junta Local Fallera i l'ajuntament són els primers que han passat de la presentació de la Fallera Major. Col·labore amb un mitjà que tracta prou qüestions de Tavernes i de falles i t'he dir que, pel que hem sabut, NOMES s'ha comunitat a dos diaris. Ni tan sols van convidar ni comunicar a la revista local que té prou difusió a la vostra ciutat.

falcó ha dit...

El cas és que no volia fer cap comentari al respecte però després de passar varies vegades per aquesta informació i llegir els comentaris, no he pogut defugir la temptació de dir la meua.

Palometa. No sé si ho sabràs però La Cotorra de la Vall és un mitjà seriós on s'informa de coses serioses i d'interés general per a la ciutadania de Tavernes i d'altres poblacions de la nostra tan digna vall. Aleshores, hauràs de deduïr que, tot allò referit a les falles interese ben poc a la majoria de ciutadans.

Mireu de unir-vos realment i de fer les coses en cura i com cal. No siau tan xafarders i no es penseu ser el melic del món perquè no ho sou. Sou una festa desarrelada i poc identificada entre la majoria dels valencians/es que ens sentim desafectats pel que feu i tot el que representeu. Heu llençat a perdre una tradició. Prou fem de conviure amb tots entrebancs i molèsties que suposa la vostra tan volguda festa, exclussiva i tancada, fins i tot per a la majoria dels fallerets i falleretes que formen part de les vostres comisssions i que no són componnets del grup dels paries o amos del corral i del carrer, dieu-li com vulgau.

val més deixar-ho ahí perquè us en diria més de mil. Conec la persona que un dia va tindre la mala idea de publicar, a Tavernes, una revista que tractava especialment del món de les falles. Eixa revista es deia TRO FESTER i es publicava una vegada al més. Vaig tenir l'honor de conéixer els responsables del projecte i la resvista, alhora. La iniciativa va acabar malament però el que més lamenta la persona que la va llençar, segons ens ha confessat, és la poca afecció dels fallers i falleres i la poca implicació i collaboració del col·lectiu faller local, i el poc suport rebut per les autoritats locals. Sols destaca la bona relació i el suport rebut dels representants del món faller a la JLF i del president.

Vàreu ser capaços de criticar la iniciativa i no desitjar-li cap èxit quan encara s'havia publicat el primer número dels huit que finalment van veure la llum. Què més voleu?

Prou! No vull parlar més perquè tampoc estic autoritzat. Si eixa persona vol parlar algun dia a la Cotorra de la Vall, que ho faja. De segur que més d'algú eixiria malparat i alguns es sorprendrieu.

morenet ha dit...

Ahí m'agrades Falcó, fa falta persones com tu!! Les falles han acabat amb la nostra cultura...