L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 31 de desembre del 2009

Roben 10 apartaments a la platja

La Cotorra ha pogut conéixer - gràcies amics per haver-nos passat la notícia- que deu apartaments de l'Edifici Palmera, el situat enfront d'on estava l'antic Vidal a la platja de Tavernes, varen ser saquejats el passat cap de setmana.
La noticia ens l'han feta arribar avui mateix, 31 de desembre, i ens diuen que els apartaments oberts no han estat maltractats com algun altre apartament situat a primera línia de platja. I que s'han endut? El de sempre: els electrodomèstics i el material que se sol deixar en les segones residències.
Una cosa si que ens remarca el nostre comunicant: el nombre de vivendes ha estat exagerada.
No tenim ja més informació. Si algú coneix alguna cosa més, o altres fets semblants, ens pot informar al nostre correu electrònic.