L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 22 de desembre del 2009

Oferta de treball de l'ajuntament de Tavernes

Vos copiem en la llengua original l'encapçalament de la publicació en el dia d'avui, 22 de desembre, en el BOP de Valencia, l'oferta de treball de l'ajuntament de Tavernes, que inclou places per a discapacitats.
Més informació i interessats consultar eixe butlletí oficial de la provincia:

Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Sección B0: Personal
Actividad 4: Recursos Humanos y Gestión de Personal
Anuncio del Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna sobre aprobación de la oferta de empleo público.
Anuncio
Resolución de 20 de noviembre de 2009, del Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna (Valencia), por la que se anuncia la oferta de empleo público para 2009.
Provincia: Valencia
Corporación: Tavernes de la Valldigna
Número de código territorial: 46238
Oferta de empleo público correspondiente al ejercicio 2009 (aprobada por Resolución de la Alcaldía-Presidencia de fecha 20 de noviembre de 2009.
Plazo máximo improrrogable para la convocatoria de los procesos selectivos que se deriven de la presente oferta de empleo: 23 de abril de 2011.