L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 10 de desembre del 2009

Iberdrola comença a connectar Tavernes amb la nova subestació


Iberdrola ja ha començat la unió de la nova subestació amb el casc urbà. La connexió es fa subterrània usant grans mànigues de plàstic, tubs ben grossos que serviran per a passar els cables que han de donar electricitat a Tavernes.
Ja veieu. Iberdrola, quan vol, no té problemes per fer una conducció subterrània que evita cables aeris, pals per sostenir-los. I com no, s’evita agressió al paisatge i a la vista. Però que us hem de dir nosaltres que vosaltres no sapigueu? Només cal vore Benifairó i Simat.
I pensar que ací a Tavernes, com ara fan amb la línia de la subestació, s’hagués pogut enterrar també la línia que discorre per tota l’Ombria i zona de Bolomor fins eixir de la vall. Com també s’haguera pogut enterrar la nova línia que ve d’Alzira i travessa de dalt a baix tota la vall començant pel Cambro. Però els nostres representants van voler fer més cas a Iberdrola, que anava a patrocinar la Copa d’Amèrica, que als veïns i veïnes. I així ens ha anat als vallers i al paisatge de la Valldigna en particular.