L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 15 de desembre del 2009

El ple al·lega al gasoducte pel terme


L’ajuntament de Tavernes va aprovar en el ple ordinari d’ahir dilluns i per unanimitat elevar a la Conselleria d’Infraestructures i Transports un conjunt d’al·legacions al traçat del gasoducte Gandia-Cullera i del ramal de subministrament en el nostre terme. Aquest ramal tindrà un poc més de 6.000 metres de longitud.
L’ajuntament es ratifica en l’informe del passat mes de març quan proposava un nou traçat que use els camins municipals per evitar afeccions a les parcel·les privades i allunyar-lo de zones habitades, a més de propostes noves per ubicar l’Estació de Regulació així com un estudi més detallat de com afecta a instal•lacions d’aigua potable, sanejament de polígons industrials i instal•lacions elèctriques dels futurs sectors de la platja.
L’ajuntament ha tornat a informar en contra de les autoritzacions demanades per “Gas Natural Cegas SA” i a, més afig que cal indicar les mesures derivades de la Declaració d’Impacte Ambiental i s’ha d’atendre la reversibilitat de l’afecció al medi ambient quan acaben les obres en ser una instal•lació subterrània .
Malgrat aquesta postura i interés de l’ajuntament en millorar i evitar afeccions, ens han arribat queixes d’alguns afectats per la manca d’informació del govern municipal del PP als veïns afectats. En un tema d’interés general, els afectats consideren que s’hauria d’haver propiciat una informació mes detallada tant als propietaris com a la ciutadania en general.
Un altre tema que s’ha de tractar són les indemnitzacions. Al respecte cal indicar que l’Associació de Veïns, que si que ha iniciat el tràmit d’informació als associats, considera que s’ha d’atendre a la figura d’Explotació Agrícola que tenen les terres, i per tant les indemnitzacions s’han de valorar segons això i tenint en compte les afeccions a l’explotació i no una simple ocupació de terres agrícoles. Simplement, i com a detall, cal recordar que el Cens Agrari de fa unes setmanes no parla de terres, sinó d’explotacions agrícoles.

2 comentaris:

GMV ha dit...

AL·LEGACIONS A LA CONSTRUCIÓ DEL GASODUCTE, GANDIA, XERESA, XERACO I TAVERNES DE LA VALLDIGNA
EN: http://grupmv.blogspot.com/

La Cotorra de la Vall ha dit...

Gràcies i enhorabona pel blog.