L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 5 de novembre del 2009

Més sobre el ple de novembre: inundabilitat del sectors de la platja


El ple de dilluns aprovava una modificació puntual del Pla Parcial del Sector 12 Residencial Canal. Tots els partits votaren a favor.
Bé, sembla ser un tema sense ¿massa importància? perquè no ha tingut massa eco en la premsa.

Resulta que la modificació aprovada ve derivada de l’estudi d’inundabilitat i obliga a elevar les cotes-rasants a 2’5 metres sobre el nivell de la mar, la cota 0 (zero). Li toca primer a aquest sector 12 suposem que perquè estar més avançat i pensem que després anirà la resta, tant com es vagen aprovant o iniciant les urbanitzacions.
Tenim el dubte de si la modificació obligarà a una revisió del Pla Parcial del sector 12 i ací ens assalta una pregunta: si les obres d’instal.lacions esportives (Foto 1) que es fan amb el Pla Zapatero– i ja portem mesos- estan dins de la cota dels 2’5 metres, o si els afecta la modificació... amb la qual cosa les obres no servirien i tota la instal·lació s’hauria de modificar.
Realment no ho sabem. Voldríem que, si algú ho sap, informe als ciutadans amb algun comentari.
Un altre tema: El terreny es va elevar amb muntons de terra cosa d’1 m?? abans de començar a construir les pistes de formigó. I no es va envoltar la zona amb protecció o mur que aguante la terra.
I clar, nomes quatre gotes que ha plogut el mes passat i ja tenim tota la terra plena de solcs de les escorrenties de la pluja (Foto 2). Si no es posa remei, d’ací uns anys no quedarà terra perquè l’arrastra l’aigua, i vorem que passarà amb les instal·lacions.
No esperem que la massa arbòria que han plantat subjecte la terra. Si que potser que els canyars que comencen a eixir pels costats... eixos si que faran bona faena.
Res, un tema el de les instal·lacions esportives del sector 12 que donarà encara per parlar. Temps al temps.