L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 18 de novembre del 2009

Manifestació a Madrid en defensa de la taronja

El diumenge tots els sindicats convoquen una manifestació unitaria a Madrid per contar la situació del sector. Hi ha autobusos gratuïts per anar a la capital de l'Estat, i alguna gent del poble estarà en el nom nostre en eixa convocatoria que vol fer palés la insatisfacció pels preus que tant en la ramaderia com en el camp, el comerç està imposant.
Mentre la taronja a Tavernes podem dir que esta de paró donat que els productors no volen donar el seu producte, en especial la navel, tot i tindre menys recorregut que la navel lane, en espera que hi hagen millors preus.
La Cotorra pot dir, com no, que els preus van en augment i s'han pagat a l’Ombria a 700 pts l'arrova, aixi com que una gran partida de naval al Massalari d’un conegut pioner industrial del poble s’ha venut a 700 pts.
Sanahuja les ha pagat, i podem dir que Sporte ha superat ja les 600 pts que quedarem al darrer article i passant a 650 pts. En fi la taronja puja perquè n’hi ha ben poca al terme, però pensem que el camp enguany li falta producción i el que caldria és mantenir els preus en un any de bona collita, i per això cal que estem al costat dels manifestants del diumenge. Seguirem informant.