L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 30 de novembre del 2009

El PP una vegada més en contra de la llengua

Si el PP no en tenia prou amb l'afer del valencià i la negació que en fa de tots els dictamens universitaris i de la filologia mundial, ara s'engresquen a la franja d'Aragó - la Franja de Ponent- on es parla la mateixa llengua que a la Valldigna.

Participa, i tombem-los l'enquesta. La gent catalanoparlant de la Franja de Ponent te dret a expressar-s'hi en la seua pròpia llengua. Aquest és l'enllaç, que podeu reenviar als vostres contactes.

http://www.noalaimposiciondelcatalan.es/

1 comentari:

Barrabàs ha dit...

No han de parar fins acabar amb nosaltres...i vist que nosaltres no plantem cara ni defensem allò que ens pertany....ja sabeu qui guanyarà la batalla.
I si no ho teniu clar, pegueu una volta per València, Alcant, Alzira, Gandia...es la monda, tio..te lo juro, sabes? Todos hablan como nosotros..una pasada!!