L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 27 d’octubre del 2009

València olímpica el 2020


El nostre amic "falcó" ens envia aquest escrit no exempt d'ironia i bon humor

València mereix celebrar unes Olimpíades pel que donem suport i proposem la candidatura de València com seu de les Olimpíades en 2020 després de l’elecció de Rio de Janeiro en 2016. València seria seu Olímpica al costat de les subseus de Castelló i Alacant, el que sens dubte tindria un efecte vertebrador del territori gràcies a les excel·lents comunicacions amb l’AVE que entraran en funcionament en 2010 després de les inversions del Govern central, així com per autovia.

La Ciutat de les Ciències es convertiria en el centre logístic d’este esdeveniment mundial aixina com l’edifici Veles i Vents en el Port de la Copa Amèrica. La futura ciutat Olímpica es podria construir en els terrenys d’En Corts, respectant les alqueries de l’horta i fent possible un desenvolupament sostenible de l’esdeveniment, com una de les possibles ubicacions, aixina com en la franja litoral nord creant serveis públics en comptes de les edificacions previstes pels actuals mandataris.

València és la joia del Mediterrani i sens dubte estos Jocs Olímpics servirien per a unir als pobles del Mediterrani i del Món en una gran Aliança de l’esport, la cultura i les civilitzacions, el que sens dubte marcarà un nou temps en les relacions dels pobles. València és una excel·lent candidata i serà sens dubte millor seu olímpica si entre tots posem el nostre granet d´arena. Per una Valencia Olímpica, junts podem. Ara és la veu dels valencians i s´ens ha de sentir forta i unida.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

I? no entenc tanta tonteria en aquestos moments tan dificils, no se si Falcó va vendre algunes terres en els marenys i esta fart o es d'esquerrres extremes i fa tanta ironia de Valencia, jo lo que no m'estranyaria gens que el jutge Garzón vinguera a pegar una miraeta en aquest ajuntament, ja vories com més d'un de l'ajuntament agafaria un vol a Brasil, més de 20 segur, i podeu escomenzar a fer apostes, jo per un que mana ara i un altre que manava abans, els noms els sabeu tots.

Paco ha dit...

A mi no em sembla una tonteria. Una mica d'humor ve bé.

vallero ha dit...

Falcó no dones idees collons, que ells ja ne tenen prou ja.

falcó ha dit...

Escolteu, companys. No s'enfadeu, xe!
"Amic" anònim. Jo no he venut terres als marenys perquè no tinc cap ni una. No sé de què puc estar fart, si no és del desgovern que estic patint tant a Tavernes com al País Valencià. I pel fet de ser d'esquerres o molt esquerrà, com dius tu, no significa que ironitzen sobre tot el que es referisca a la meua terra, ans al contrari.
La interpretació irònica que fan els companys de la Cotorra, i altres, és perquè la proposta és del tot impossible a hores d'ara i més encara si els valencians haguessim de competir amb Madrid. Ho teniem clar. "Eso nunca" plantar-li cara ekls valencians als de la messeta. ta-ra-rí, que te vi.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Per eixe camí anaven els tir amic Falcó. Com diu Paco, un poc d'humor i ironia sempre ve bé... i si voleu serietat, formalitat i bona informació i veraç.... Canal 9(és ironia també)

valler ha dit...

Doncs per a mi, el fet que Valencia organitze unes Olimpiades no ho veig tan gran desgavell.

És clar que tenim el hàndicap de Madrid i la caboteria dels qui es creuen el melic del món, però si Barcelona va poder organitzar unes magnífiques Olimpiades i va obtenir unes més que sucoses inversions de l'Estat que la van fer créixer com a ciutat i que la van projectar com a destinació turística número 1 mundial i Madrid vol aconseguir el mateix, em pregunte jo: i perquè nosaltres no?

Altra cosa és la manera de fer-ho, evidentment amb la política del PP de "grandes eventos" i sucursalisme cap a Madrid no ho aconseguirem.

Però amb un projecte seriós, que vertebre tot el País Valencià tant amb el Nord com el Sud i l'Oest. Dotant d'infraestructures necessàries (pagades per l'Estat), vertebrant les tres capital de provincia i les grans ciutats del nostre territori, repartint els esdeveniments amb diferents sub-seus. Jo pense que el prijecte és possible i pot ser molt beneficiós per al desenvolupament econòmic del País Valencià i la projecció de Valencia, Castelló, Alacant, Elx i demés ciutats del País al món.

En definitiva que si hi ha un bon projecte, portat a terme per bons polítics podriem aconseguir el que va aconseguir Barcelona al '92 i assegurar-nos un futur molt més pròsper que el que tenim ara.

falcó ha dit...

Estimat valler. Tu mateix ho has dit: organitzar unes olimpíades a casa nostra no seria cap desgavell. Sincerament crec que els valencians/es som tan capaços com qualsevol per fer-ho, no sé si millor o pitjor.
La ironia de l'escrit no radica en les nostres capacitats i desitjos, dels beneficis que en podriem traure, tot el que envolta un esdeveniment com eixe i tot el que tu dius sinó, de presentar-nos com alternativa seriosa a Madrid, tal i com va fer Sevilla fa uns anys, quan va competir amb la capital del reino i altres ciutats del món, en la prèvia per a organitzar les olimpíades de 2016 que es faran a Londres, com tots sabeu. Algun polític valencià va criticar Sevilla per l'atreviment.
Ni els del PP ni els PSOE valencians s'atrevirien a fer-li front a la capi. No oblideu que són sucrsalistes. Heu fe tenir sempre present que no hem de parar d'oferir-li noves glòries a Espanya. "Ells són més llestos/es, més guapos/es, en definitiva, són millors que no pas nosaltres".
Els valencians som molt diferents a altres autonomies. Sols mireu com es constitueixen els parlaments de la majoria de les autonomies on sovint trobem representades forces nacionalistes del territori que li fan front a les forces nacionalistes espanyoles. No tardarem molt a veure representades sols dues forces polítiques al Parlament Valencià. Probablement a 2011. Podeu estar ben segurs que cap d'elles els hauré votat jo, ja li he prestat massa vegades el meu vot als del PSOE. Ara bé, des d'aleshores, deixaré de tornar a votar en cap altra convocatòria.

al tio de la vara ha dit...

crec que ens auriem de esperar una estona dons circula per ahi que ja sen an demanat unes per a ferles prop daqui la font tarda ja a presentat la seua candidatura per al 2020.

vallero ha dit...

Falcó, tu a votart i si pot ser a clavarte, en politica, q. tens les idees ben clares.

falcó ha dit...

Vallero. Les properes eleccions, municipals i autonòmiques, aniré a votar com des de fa temps faig cada vegada que en convoquen perquè, entenc que és l'única vegada que puc expresar la meua opinió, independentment del valor que això puga tindre després, però sempre que he votat ho he fet en conciència i convençut que l'opció que votava (PSOE) era la millor. Ara ja no ho és i per això no li prestaré el meu vot mai més. Descartant el PSOE i el PP, encara no tinc clar qui votaré. Esperem esdeveniments, els programes i oferiments dels partits.
Ara bé, si el Parlament Valencià es converteix en bicolor, representat per tan sols dues formacions polítiques, PSOE i PP, que la tenen més que assegurada, jo no tornaré a votar les autonòmiques ni tampoc les generals, no vull contribuir a aquest engany i farsa, i que els espanyols silencien la veu dels valencians. Ja n'estic més que fart! El meu vot sols el prestaré a les municipals.
Respecte a ficar-me en política, això no entra dins dels meus càlculs, de cap de les maneres. Ni vull ni crec aprofitaria. De tota manera, t'agraisc la proposta.

falcó ha dit...

A Vallero i resta de companys de La Cotorra de la Vall. En el meu anterior comentari, quan faig referència a la meua indisposició per formar part de la política activa volia afegir una cita, però com que sovint el cap no el tenim massa ben moblat, ens despistem i no acabem fent allò que voliem.
"La política és l'art de servir-se del poble fent-li creure que se'l serveix a ell".