L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 23 d’octubre del 2009

Un nou ecoparc a Tavernes?


Per a què volem un ecoparc si la gent no en fa ús? A la foto podeu vore la situació d’un dels solars del Vergeret, al carrer que dóna al pavelló i al Camp del Futbol.
La gent l’està aprofitant per a llançat tot el que li ve de gust i no cal dir quina és la imatge que s’emporten de Tavernes els centenars de forasters que venen els caps de setmana per temes esportius.
El lamentable és que hi ha una ordenança municipal que obliga a “vallar” i netejar els solars, però ací s’ha oblidat. I que no ens vinguen amb monsergues, perquè posar una tanca metàl·lica d’obra no és cumplir l’ordenança.
Més lamentable és que la situació l’hàgem de denunciar la gent de La Cotorra quan és perfectament visible i comprobable fins i tot pels membres del nostre govern municipal. A més, aquesta situació d’abandó no es dóna de fa una semana, sino de fa mesos i mesos.
Al final, en vore que hi ha xiquets que aprofiten per a jugar, ho informem per si l’ajuntament vol donar una solució.

1 comentari:

Anònim ha dit...

A la gent sols li interessa tenir el seu racó net... Més bruta no potser. Això si, aquest ajuntament no se'n preocupa per buscar maneres de poder evitar aquest tipus d'actes...