L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 13 d’octubre del 2009

Un beso y una flor (IV)

El nostre col·laborador ens ha enviat la habitual crònica del programa televisiu, on el valler Ivan s'està fent l'amo i senyor
Ahir, dilluns dia dotze, com va dir Ivan, dia de les Pilars i la Pilarica, el progama va anar molt diferent del passat dilluns. Encara es va viure de rendes, ens referim a les enemistats i les males situacions creades el dilluns passat sobretot per Raül, el xicot d'Aielo, que la gracia és que sense penedir-se demanava disculpes a tots, inclús al jurat, que si li era favorable, com ahir en el repte era molt bo i tenia mol bona preparació.
La veritat sembla una guerra entre "Patricios i Plebeyos", perdoneu-me pero es que vaig vore l'estrena de Agora, i quina diferencia en tot. Continuem, Patricis i Plebeus, on es nota que l'equip de Patricia es més sòlid, amb actuacions, i un equip mes irregular porta el nostre amic amb la Flor. Ara bé cal nivellar en la part econòmica el programa, quans diners em portes tu, i passes a ser algú. Qui ha dit que l'educació musical a TVV es gratuita?. En l''ultim moment va botar el tema per la capitana del Bes, quan va dir, denunciar, que molts ajuntaments estan donant suport econòmic a certs concursants. La veritat es que el concurs es veia de primeres aixina, cal portar calés per a guanyar. Que dos bones cançons la de la xica de Dénia, i la de Patricia, ací està el triunvirat guanyador. Pren això també és d'Agora, que bona pel.li.
Respecte el que ens interessa, l'objectiu va fent-se el nostre Ivan va situant-se - com a secret- i dir-vos que van traent-li més plans a ells soles, i primers plans, el regidor o regidora, ja que crec que li deien Pilar, va situant-nos al nostre Ivan, que no li afavoreix el pla complet si no està en moviment, així com tindre les cames molt juntes, però be son coses més d'estil.
El secret que anavem a contar es que Ximo Baio, el veu com el millor pero cal fer-lo passar, i patir el concurs. Recordem que no sols es cantar, per això ja tinc la radio, el nostre Ivan dona espectacle, vullga o no es paga més un showman, que no una veu. La prova esta en que el triunfito de Santander, el que plorava sempre, només coneixia i parlava de l'Ivan, això que era el torn de Raul, i molt cucament el Bertin, quina gracia de tio, està en tot, va cridar a Ivan, ja que sabia que era ell el protagonista, i el Bustamente anava a quedar-se amb ell. Cal preparar-li una gira per la Safor, si ho fa com a Tavernes i com m'ha arribat com a La Font, es una garantia segura que aconseguira patrimoni econòmic per a ser el millor. Com a nota negativa, per a ell podia ser favorable una cançò en valencia. Com a nota la nostra benvolguda regidora de festes de Tavernes parlant en castellà. De poble, xè.
Ivan amb l'entrada fisica que va fer amb rock a rock "a la plaza de un pueblo", ja va demostrar la marxa que té. Si Jesús, jurat, pot aguantar el que li tires i més, però per favor, cuideu el vestuari que TVV a tornar a baixar el nivell, i per fa el desodorant del nostre Ivan de marca, del que no t'abandona, com el public i especialment el de la Vall.

2 comentaris:

pepegall ha dit...

Una volta més, la il-logica, s'imposa a la logica. Un programa de tv, amb poc presupost i ximple, pareix que va agafant força i l'audiencia va pujant a cada setmana que pasa.

A la gent li agrada vore a personatges propers a ells i que es pugen identificar amb ells. Com deia Paul MaCCartney, a vegades la millor canço es la mes ximple, i no hi ha que buscarle tres peus al gat.

Una setmana mes la Flor, li guanya al Beso.

Un bon amic ha dit...

Sabia que havies de ser tu. Qui sap més que tu dels Beatles? de musica en directe?, de fer un concert? Vaja la meua estima per davant, i esperaré sempre la teua opinió. Ja sabràs qui sóc Pepegall quan ens vejam pel carrer. Respecte a lo senzill en la creativitat, hi ha una forma musical que diu que cal agafar el cami que tots porten, pero s'avança més si ixes de la fila. Es a dir, per anar segur per la dreta, per avançar per l'esquerra: els creatius hem d'avançar. Tu sempre has triat la musica. Les meues salutacions, mestre, es un honor tindre't a la Cotorra.
Un bon amic teu..