L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 13 d’octubre del 2009

¿Qui em compra un dispensador?

A principi de curs, és a dir, fa només poc d’un mes, en una reunió de professionals de l’educació i l’ajuntament arran de les mesures de prevenció de la Grip A es va acordar que s’instal·larien dispensadors de sabó per a les mans en els centres educatius de Tavernes. Ja sabeu que els xiquets són un gran factor de risc i les mans sempre ben netes és una de les mesures que s’indiquen des de les altes instàncies sanitàries.
A la reunió es va acordar que, cada centre, estudiara els llocs (waters, aula de manualitats, pati, etc) més adients per instal·lar-los i que l’ajuntament procederia a posar i pagar-los.
Però el temps passa – si te he visto no me acuerdo- i ningú diu res. Li pregunten a l’empresa que porta els productes de neteja als centres i diu que no sap res: ningú els ha dit res. Al final, els centres telefonen a l’ajuntament a vore que passa i el funcionari responsable – fill per cert d’un exregidor - els informa que tot s’ha tornat arrere i que de dispensadors res de res. El xicot els diu que “no havia tingut cor” (textual com ens ho han contat) per telefonar i dir-ho als centres.
Els centres educatius de Tavernes no tindran dispensadors. Almenys pagats per l’ajuntament. Si que hi ha altres mesures de prevenció, les que están posant els/les mestres.

3 comentaris:

falcó ha dit...

Eixos dispensadors suposen una despesa molt xicoteta de la qual poca cosa es pot traure. M'enteneu?

Rabosa ha dit...

Molt xulo el nou logo!

La Cotorra de la Vall ha dit...

Disseny americà del nostre dibuixant. Un magnífic professional siga dit de pas.