L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dimecres, 7 d’octubre del 2009

I seguim amb instal·lacions esportives


I seguim amb les instal·lacions esportives, tema que està provocant una bona quantitat de comentaris. I no soles les del poble, perquè els últims ens venen de les instal·lacions esportives que s’estan fent al sector 12, pendent d’urbanitzar.
I que construeixen? El equipament esportiu del sector canal-platja: dos pistes de tenis i dos pistes de pàdel, amb vora 200.000 euros d’inversió del Pla Zapatero. Però sembla ser que no faran vestidors, almenys si hem de fer cas els comentaris del mateixos obrers.
I no es fan vestidors, perquè presumptament és la forma d’evitar la contractació d’una persona perquè, entre altres missions, vigile, conserve, encenga i apague els llums, perquè suposem que llum n’hi hauria en el projecte. ¿O no? Sinó per a que volem unes pistes que no es poden usar a partir de les 5 a l’hivern? Perquè durant el dia no pensem vaja molta gent, i menys quan el sector 12 és un complet desert sense cases, sense carrers, sense voreres, sense enllumenat. Un buit immens. Bé potser a l’estiu els xiquets siguen capaços de “torrar-se” fent esports allí, perquè amb el sol i sense vestidors no pensem vaja molta gent.
I ens arriben comentaris, que l’obra s’hauria pressupostat presumptament per davall del que valia realment. I ara potser s’ha d’anar retallant. I aixó, si es cert, si és retalla obra, el problema és que l’ajuntament es pot quedar sense subvenció per no executar l’obra tal com va ser presentada a Delegació del Govern. No pensem que això passe.
I hem escoltat comentaris que potser hi haja problemes amb les cotes, perquè s’hauria fet una obra sense haver fet abans els carrers dels sector 12, i més quan hi ha pendent tot el programa de conduccions d’aigua cap a la macrodepuradora que després d’un any, sembla ser que no avança. I eixos comentaris parlen, no sabem si encertats o no, que potser el dia de demà s’hagen de refer coses que es fan ara.
De tota manera, quan pensem amb les deficiències que hi ha a les instal·lacions del Vergeret i el pavelló cobert, amb tantes i tantes coses que fan falta, ja es trist que dediquen 200.000 euros a fer instal·lacions a una zona sense carrers, sense voreres, sense enllumenat, sense cases i sense veïns.

6 comentaris:

Vicent ha dit...

I jo afegiria, per a només dos mesos d'estiu, si es gasten, i les del poble abandonades i sense mantinença.

Teuladí ha dit...

Pense que els que viuen a la platja també es mereixen unes instal·lacions esportives (paguen com tots i no tènen ni la meitat de serveis que hi ha a Tavernes). No estic d'acord amb que aquestes siguen les més adients, però en consta que el pressupost que hi havia era molt per baix del 200,000€ que digueu i que aixó va condicionar el disseny.
Ara, aixó de planificar una nova instal·lació i no voler fer-se càrrec d'un manteniment en sembla una vergonya. Precisament el manteniment fa que es generen llocs de treball, que les infraestructures duren més temps i eviten fer futures grans inversions per noves instal·lacions.
Crec que la manca de manteniment de les infraestructures públiques demostra la manca de compromís del govern en Tavernes.

falcó ha dit...

Tornem a furgar la llaga. Crec que ja ho vaig dir en un altre comentari referit a les obres del Plan ZP que estan executant-se a la platja vallera. La culpa de tot no hi ha que donar-la sempre als polítics, encara que finalment són ells els que signen tots els projectes i prenen les decisions finals. No vull interpreteu que defense els polítics, no. La culpa també, i molt sovint, la tenen els tècnics municipals que sembla sols vetllen pels seus interesos personals i sempre es mantenen a l'hombra sense tindre que retre comptes ni donar explicacions mai a la ciutadania. Gaudeixen d'una impunitat fora de lloc. Crec que ells també haurien de ser castigats pels seus errors i incompetències, perquè sovint realitzen informes i fan projectes dels quals han d'obtenir un benefici directe i personal, mai en benefici de la ciutadania per a la que en teoria treballen i de la que realment cobren els seus sucosos sous.
Amb tot això, no vull es malinterprete el comentari, són els polítics els qui conscientment algunes vegades i innocentment altres, tenen l'ultima paraula de cara a la ciutadania, tapadora que serveix per amagar el que abans comentava dels tècnics.
Aleshores. Per què els tècnics no han informat desfavorablement al polític que ha de prendre la decisió final sobre l'obra en qüestió? Perquè de segur té algún interés personal, no crec siga tan incompetent. Per què eixe tècnic ha elaborat un projecte sense comptar amb els complements que ha de tenir tota instal·lació esportiva com són els vestidors, dutxes i seveis? Ells ho sabran. Ara bé, probablement el projecte aprovat si que comptava inicialment amb eixos serveis, bàsics i obligatoris probablement per llei, però després s'ha refet de nou amb les mermes que s'apunten.
Algú es preguntarà doncs, ¿Com poden pagar les seues culpes els tècnics que incurreixen en falta o delicte? Amb la llei a la mà, els ciutadans res no podem fer perquè no som nosaltres els qui els triem o votem. Són els polítics, els nostres representants, els que realment poden lluitar contra això i evitar-ho. A veure quin és el partit o polític que s'atreveix a enfrontar-se als "intocables" que són els tècnics. "Con el clero hemos topado" expressió que ens ve com anella al dit.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No hem dit que a la platja no s'haja d'invertir ni menys encara en instal·lacions esportives, que no hi ha. Considerem que bona falta fa.
Simplement posem en dubte la idoneïtat d'unes instal·lacions a un sector que no ha començat ni sabem quan ho farà, mentre altres zones de la platja amb fort pes demogràfic no en tenen i les altres instal·lacions esportives (del poble i la platja) pateixen deficiències, i ben grosses.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Teuladí: Oblidavem dir-li que hi ha un cartell ben bonic i gros davant de l'obra que diu que el pressupost és de 195.460 euros, o siga NO MOLT PER BAIX dels "vora 200.000" que usem per arredonir.

Anònim ha dit...

Algú ha preguntat?.

Quan es vol fer alguna cosa al poble, no es pregunta a quí la va a usar. Es fa pensant que és una bona obra i el millor per a ells..però algú ha preguntat?