L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 15 d’octubre del 2009

I segueixen reclamant una solució, que no arriba.


Els veïns de les vivendes de protecció oficial del Vergeret continuen la seua campanya particular de protesta contra les institucions valencianes, entre elles l'ajuntament, per les males condicions del garaig.
Ara, han triat com a manera de fer palesa la seua protesta la paret de la finca VPO, que els ha servit de gran cartell per a denunciar - com podeu vore a la foto- quina és la situació que viuen. Tal com hem dit ja en altres ocasions en aquest mateix blog, les 17 cotxeres estan construïdes de manera que els cotxes no tenen cap facilitat de maniobra, i segons diuen, no poden entrar ni eixir quan hi ha dins la majoria de vehicles. Afirmen que és un garaig inservible a pesar que han pagat 15.000 euros + IVA.