L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 8 d’octubre del 2009

I el deute augmenta.

El deute municipal, com si fos una bola de neu que cau per la muntanya nevada, segueix augmentant. El nostre govern municipal en el ple del dilluns passat, dia 5, aprovava la concertació de tres pòlisses per valor total de 2’2 milions d’euros. Les pòlisses són de 900.000, 700.000 i 600.000 euros i tot apunta a què el nostre govern ha dividit en tres la quantitat final tres perquè així els bancs ho tinguen més fácil, ja que no cal que un sol banc atorgue les tres.
La primera, la de 900.000 euros, són per a pagar el 30% que a l’ajuntament li correspon avançar del Pla Zapatero i les altres per anar pagant. No cal ni dir que la firma de pòlisses suposa igualment el pagament d’interessos.
Suma i segueix…

6 comentaris:

Ximet ha dit...

Ei, Cotorra, açò és informació i no la que hem llegit al Llevant.
Les coses polèmiques i que no interessen al PP els senyors Espinosa i Gimeno en publiquen ben poques. Informen o desinformen el diaris?

falcó ha dit...

Company ximet. Els mitjans de comunicació valencians més que informar -que no ho fan i quan ho fan és malament- adoctrinen. La prova la tenim en la televisió autonòmica on als informatius no es fa cap referència al cas Gurtel en el que estan implicats i imputats polítics del PP valencià, mentre que a totes les emissores de ràdio, diaris generalistes i canals de televisió de l'estat (públics i privats), inclòs en els canals autonòmics incloent-hi Telemadrid, comunitat en la que també estan implicats polítics del PP i on ja han dimitit tres consellers de l'Asamblea de Madrid, se'n fan ressò cada dia.
Pel que fa a les emeissores de ràdio valencianes si que donen informació, execepte Ràdio 9 i els diaris com Las Provincias i el Levante-EMV passen per damunt i van al corrent que marquen la resta. En aquest sentit us he de dir, i ho sé de bona tinta, que quan encara presidia la Generalitat Valenciana l'ínclit E. sabatapana, al Levante-EMV es va produir un canvi substàncial en el seu aparaell de comandament. El principal canvi es va produir en la direcció del diari que fins a eixe moment i durant molt de temps havia estat en mans de Ferran Belda, passant a ser dirigit per Pedro Muelas, que per a més senyes era també de Cartagena i amic personal d'eixe personatge tan nefast per als valencians/es. Per què es va produir això? Ells sabran, però poc m'equivocaré si afirme que es va produir per mermar la sequera publicitària a la que estava sotmés l'esmentat diari per part de les institucions públiques valencianes.
Aleshores, jo també em decante per la cotorra per estar al dia de tot allò que afecte al meu entorn i especialment al poble.

Ximet ha dit...

Totalment d'acord falcó. El meu comentari anava en el teu camí.
Ara ho apliques en clau local... et voilà!

falcó ha dit...

Al bon entenedor, poques paraules...

Pingu ha dit...

Cotorra, hauries de posar el teu mail en la capçalera de blog. L'he buscat per a enviar-te un missatge i no l'he trobat. Per això escric ací.
Volia dir-te que és indignant com tracten la informació del plenari la premsa comarcal. Del que he llegit ací i del que m'ha contat gent que ha anat al ple deduisc que el que es va tracar al ple no té res a vore en el que aparegué en la premsa comarcal. Està vist que qualsevol cosa compromesa per al govern l'eviten: l'avançament del cànon, pujada d'impostos, més préstecs... és una vergonya.
Hui a Las Provincias digital un titular assegura las grans meravelles de Tavernes

http://www.lasprovincias.es/valencia/20091010/safor/tavernes-gasta-millones-plan-20091010.html

però no s'acaba de quedar clar que els diners encara no saben d'on ixiran. En els diaris es pinta una realitat de colors bonics que res té a vore amb el desgovern que pateix Tavernes. Tavernes és el poble més poc informat de la comarca.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Estem preparant nova capçalera i serà una de les novetats.

lacotorradelavall@gmail.com

Hem desglossat els punts del ple per a una major informació. Esperem siga més del teu grat