L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 28 d’octubre del 2009

Formigó fins en la sopa


Tothom es pensava que volien fer un carrer bonic i amb trellat, d'acord amb el disseny general de l’edifici que ocupa l’antiga caserna de la Guàrdia Civil, i per això s’havien reformat les voreres amb nous fanals i cercles per plantar arbres. Uns arbres que suposadament havien de fer un bon conjunt amb els “xulos” fanals que han instal·lat.
Sembla ser que no. De la nit al matí els cercles on tots s'imaginaven arbres han aparegut totalment recoberts de formigó. No sabem la responsabilitat de l’actuació a qui correspon, si a l’empresa constructora o a l’ajuntament, ni tampoc sabem qui els havia de plantar, els arbres. Si que sabem que els comentaris entre els vallers són irreproduibles davant aquesta demostració d’amor al formigó dels nostres responsables municipals. Por ser siga perquè ens acostumem ara quan vinga el PAI...
Igual ara ens posem uns quants “maceteros”, a imitació del passeig, i res… tot solucionat. Això si, amb palmeres, que sembla ser están de rebaixa.
En definitiva una actuació que se suma a l'altra més grossa permesa per l'ajuntament, que les balconades de la finca se n'isquen en cercle cap a fora i trenquen per complet l'estètica i la fesonomia de la placeta que havia aconseguit els altres edificis, aquests sí, amb balconades cap endins.

8 comentaris:

sargantana ha dit...

quina manera de fer propaganda al PAI dichós, si no s'ha de fer. és un bulo del PP.
tant de clavar-mos el PAI hasta en la sopa li doneu una credibilitat q no té.

Anònim ha dit...

En l'ajuntament són uns 'garrulos' i no en fa una bona.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Sargantana... si estem ironitzant amb el PAI!

sargantana ha dit...

Ironitzant però fent propaganda. home, la veritat q no crec q molta gent propai llija este blog informatiu, una pena, la veritat.
pero en altres mitjos, el fet de parlar, ja es fer-li propaganda.

Toni ha dit...

Estic indignat. Es cinisme que el PSOE diga en la premsa (primer en Llevant i hui en Les Provincies) que el PP «sólo se ocupó de organizar reuniones con los partidarios del PAI Vall de la Mar para no tener que decir nada y engañar a los ciudadanos», quan el PSOE estava a favor del PAI (i suposem que ho està).
Vos deixe l'enllaç:

http://www.lasprovincias.es/valencia/20091029/safor/tavernes-perdera-millon-cobrar-20091029.html

sargantana ha dit...

l'enllaç q ha penjat Toni ha ixit tallat

falcó ha dit...

Els del PSOE ja ens han donat massa mostres del seu cinisme. Això, de partit socialsita no té res de res. Són una colla de bandarres, trepes i especuladors que no mereixen dir-se socialistes.
Per a mi, els del PSOE (no vull dir socialistes perquè no ho són), han sigut els vertaders traïdors a la pràtria valenciana. Ells prometien moltes coses per a convertir el nostre poble en allò que realment és i vol ser, però van enganyar la societat valenciana i per això els van fer fora del poder. Lamentablement, la majoria dels valencians/es van optar per una força política que ens està fent més mal que cap altra cosa, el PP, però almenys aquesta gent et va de cara, saps de què van i que pensen i per això, si no ets ni penses com ells, no els votes. Jo no els votaré mai perquè sé de què van i què volen.
Si durant la dictadura de Franco Espanya es va endarrerir respecte a la majoria dels països del primer món, el País Valencià està a la cúa de les autonomies espanyoles en tots els aspectes. Sols som els primers en festes.
Ara, els del PP posen el crit al cel davant la discriminació que comet el govern de ZP en la distribució dels diners on es comprova, una vegada més, el resultat nagatiu de la balança fiscal. Això mateix passava durant els governs d'Aznar i els del Pp valencià no deien res. España va bien".
Som una de les autonomies que més aporta a l'estat, però som una de les que menys rebem. És a dir que, nosaltres, de cada 10 euros que produïm n'aportem 9 a l'estat i sols rebem 2. Al final sols disposem de 3 euros per a invertir en millores en infraestructures, benestar social, etc...
Està clar que la culpa la tenen els polítics que des del principi de la democràcia ens han representat, però hem de tindre present que eixos polítics estan ahí perquè algú els ha votat. Segur que no els han votat els de canàries, ni Navarra, ni Castella-Lleó.

Toni ha dit...

el repetisc

http://www.lasprovincias.es/valencia/20091029/safor/tavernes-perdera-millon-cobrar-20091029.html