L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 27 d’octubre del 2009

De cultura i de festes....

Ahir es va reunir la comissió informativa de Cultura, Festes i similars. Dilluns que ve toca ple municipal i s'havien de debatre els temes i prendre posició.
Tranquils, tranquils.... Quiets, quiets...!!!! No s'escaroteu que de festes, res de res. No es va parlar de les festes passades, no es va fer cap valoració, no es va informar de res. I no es van anunciar l'inici de reunions dels partits i entitats locals per parlar del canvi de dates i de millor programació.
Els grans titulars de fa un mes publicats a la premsa amiga comarcal on afirmaven que s'anava a iniciar un debat sobre festes, s'han quedat en res. Per ara. Continuarem insistint.
Si que hem pogut saber que encara no s'han pagat tots els actes, que no se sap encara tots els diners gastats, que no se sap..... Eixa va ser la resposta que va rebre el Bloc a la seua demanda que havia fet abans d'informació sobre actes i despeses. El PSOE tornava a reclamar la inclusió en el acta de la seua petició de que les colles d'amics paguen 5 euros per paella i que es destine a una ONG. Per evitar algun que altre abús.
Es va donar als assistents la programació culturla pròxima on es confirma que el dia 6, el cantant Paco Muñoz s'acomiadara dels vallers en un recital a la Casa de la Cultura. L'autor de "Que vos passa valencians" o "La Font de la LLibertat" es jubila de la cançó i nosaltres perdem un dels artistes que més ha fet per la nostra llengua i cultura a través de tants i tants LP i CDS, de tota temàtica i en especial els dedicats als xiquets i xiquetes, perquè molts han estimat la nostra llengua escoltant les seues cançons tradicionals.
Gràcies, Paco.