L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 12 d’octubre del 2009

Avui Dia del Pilar, no s'ha inaugurat la nova caserna


Un any més la celebració de la patrona de la Guardia Civil, la Verge del Pilar, s’ha celebrat a Simat. Se suposava que el Dia del Pilar seria el dia escollit per inaugurar la nova caserna de Tavernes, però no. Sembla ser que Madrid, que ha de dotar l’edifici, confía en fer-ho en un parell de mesos, segons s’ha dit en l’acte d’avui de Simat.
Un acte on estaven presents el president de la mancomunitat, els quatre alcaldes, regidors de tots els ajuntaments, agents de les policies locals i representats d’algunes entitats. Després de la missa i el cant de l’himne de la patrona, s’ha oferit un vi d’honor. Vi que, com els darrers anys, ha estat sufragat per la Mancomunitat de la Valldigna. També s’ha fet lliurament d’una placa als agents que es jubilen.

I tornant al nou edifici de Tavernes. Ja està acabat, però falta la dotació: mobiliari, ordinadors i tot allò que cal a una caserna moderna, on s’espera hi haja una secció de violència de gènere, i que ha se ser el centre d’un centenar d’agents a tota la Valldigna. Ara en són sobre els cinquanta. I aprofitem per donar a conéixer que les dades fetes publiques indiquen que la delinqüència ha abaixat un 20% en la Valldigna. Una bona noticia.
O siga que els rumors que deien que el retard de la inauguració era pels familiars dels agents que no veien amb molt bons ulls la proximitat del cementeri, són parladuries i supersticions. Sé que algú es riura, però de veritat es va dir que això era la causa.
Més seriós és que la ubicació sembla que no acaba d’agradar del tot per la falta d’una eixida directa a la carretera i per estar enmig d’una urbanització. Eixa circumstància ja la va posar damunt la taula l’oposició, però la majoria absoluta va determinar el lloc i de rebot retallar un espai esportiu.
Bé, a banda de la dotació, ens diuen que ara després de les pluges s’hauran d’arreglar algunes goteres.
I també, i suposem que será faena de l’ajuntament, s’haurà de tallar la brossa que hi ha en tot el recinte: dóna massa sensació d’abandó. Si fins i tot, les brosses se n’ixen per les reixes i la palmera – foto del mig- no s’aprecia tapada per les brosses.

7 comentaris:

Una veina del Nou Cuartel ha dit...

M'alegre que ho conte la Cotorra , es que no es pot passar per l'acera. Pense que a vosaltres vos faran cas, i que aseen totes les males herbes que es veuen. Gràcies Cotorra.

falcó ha dit...

Cotorra. Sabeu si l'ajuntament té previst desmuntar els gronxadors que ara s'han quedat al costat de la caserna de la Guàrdia Civil, ja que l'ubicació no és la idònia, per llei? Assabenteu-se perquè he sentit remors i si això té lloc, -cosa que em sembla lògica pel perill que suposa haver infants tan a prop d'una caserna- seria un tema per traure'l a la premsa, però no la de proximitat, sinó a nivell general com per exemple "El Intermedio". Per què? Perquè un poble amb 18.000 habitants es quedaria amb tan sols un parell de parcs públics infantils front a pobles com Benifairó (poc més de 2.000 habitants) que compta amb tres installacions d'aquest tipus.

rabosa ha dit...

a mi magradaria saber q haguera pasat si no governara el PP, despues de tans anys sense cuartel q haguera passat.
el PP ho hauria criticat en tots els plenos, tot i sabent q no es cosa de lajuntament.

Vicent ha dit...

Estic d'acord amb rabosa: anirien els "voceros" escampant-ho i criticant la falta de caserna en "Las 5 Hermanas", en tots els bars del poble i llocs publics. I farien manifestacions davant l'ajuntament exigint una caserna en el poble i criticant el negoci que alguns han fet amb el solar de l'antic.
¿No recordeu la pujada de la contribució i revisió feta pel PCPV quan era alcalde Eduardo Bononad? La pujada i revisió d'aquell temps era ridícula comparada amb la feta pel PP i ningú dels que tant forts es posaren en aquell temps han obert ara la boca.
Són els seus i tot està ben fet.

Rabosa (l'autèntica) ha dit...

Hi ha una "rabosa" en aquest debat que no és l'autèntica: eixa que parla unes línies més amunt de nosequé del PP.
No sé per què has d'emprar el mateix nom que un altre. És que no tens imaginació?
Ara bé, qui ho llija i haja llegit alguna de les meues opinions anteriors ja pot saber que jo sóc la mateixa que ha escrit amb tantes faltes d'ortografia.

Rabosa ha dit...

Volia dir, com haureu entés, que NO sóc la mateixa

La veina que va escriure a la Cotorra ha dit...

Mireu s'acosta el dia u de novembre, Tots sants, totes anirem al cementeri i vorem l'aspecte que te el Cuartel. Que no pensen en netejar-ho, qui siga ? Pues, els solars si que ho van ordenar i pagar els propietaris. Dona vergonya, i jo que pase tots els dies per allí. Cotorra mira si pots fer algo.