L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 3 de setembre del 2009

L'ajuntament millora la xarxa de darrere les porteries


L'ajuntament de Tavernes, dins del programa de millores d'instal·lacions esportives, està reparant i ampliant la xarxa que hi ha darrere de la porteria sud del Camp de Futbol.
Els treballs han començat i falta només un trosset de xarxa, que s'ha d'allargar i que es farà la setmana que ve. Per fer aquestes obres, s'han hagut de podar els arbres, com ben podeu observar a la foto.
Les parladuries que ens havien arribat en el sentit que anaven a podar els arbres perquè durant les presentacions dels equips esportius a la Setmana de Festes tot el món veiera les obres de la piscina, no tenen cap fonament.
Els arbres s'han podat per poder treballar en la millora de la xarxa que impedeix l'eixida dels balons fora del camp. I prou. Eixa és la vertadera raó

15 comentaris:

Anònim ha dit...

La verdadera rao es la presentació dels equips del UD. tavernes i nunguna mes. Sols es per a que la gent vega que esta fent-se la piscina que ja fa mes de 12 anys que tendria que estar feta i acaba. Sols dir que els ciutadans de Tavernes van a les piscines del voltant de la població. Hi ha que fer el que toca i no "romansos". En el programa electoral de fa 12 anys ja tenien que fer la piscina i el que estan fent tots els anys es enganyar a la població.

Anònim ha dit...

¿I perquè es presenten els equips de la UD Tavernes s'arregla la xarxa de darrere de la porteria de la piscina? I a l'altra no hi ha arbres i xarxa? I es fa justament este any quan mai s'havia fet.
I que casualitat aixina es veuen les obres de la piscina després del bombo i platillo de l'any passat en la presentació.
I es veritat. Portem 12 anys de promesa piscinera, però si Tavernes es deixa enganyar

Anònim ha dit...

que curiós que les 2 fotos estiguen tretes desde la mateixa posició ! ! teniu una càmara fixa?

Anònim ha dit...

Soc un dels usuaris del camp de futbol, hem estat tot l´any entrenant sense xarxa darrere de la portería, on s´ha fet la foto. Quan anava a parar algún baló allí, no feia falta ni anar...sabíem que no el trobaríem perque antes de comensar l´obra estava allí "la selva Amazónica" i es feia imposible trobarne cap. I ara agarren i poden els arbres per a que es veja be la piscina, vergonyós.

Anònim ha dit...

vergonya magarraría.

Anònim ha dit...

parlant de futbol. perque l´ajuntament de este poble no deixa al altre equip de la poblacio tindre equips en categories inferiors?perque costa un dineral que un xiquet de 7 anys jugue al fulbol a tavernes?quants xiquets hi han jugant fora peque els pares no poden pagar les de aci?sr. ribis si hihan 2 equips a la vall deuiren de tindre les mateixes oportunitats de poder dessarollarse desde la base fins als ultims equips, i si fa falta quel tavernes vatja al vergeret com esta fent ara la vall d´alfandec pues que vaja

Anònim ha dit...

Una pregunteta el camp de futbol municipal és de la ud tavernes, o del poble de tavernes. I el camp del Vergeret de qui és, de la Vall d'alfandec, del tavernes, o del poble de Tavernes?

Anònim ha dit...

els dos capms son municipals pero es discrimina a un equip en favor de un altre. per a que uno se unfle les arques deixen morir el altre. es aixina de clar.

Anònim ha dit...

Es una llàstima que la U.E. Tavernes, (no tota la entitat esta clar) vullga fer la vida impossible d´esta manera a l´altre equip del poble. El tema es que no es preocupa el Tavernes per creixer i fer el seu camí, està pendent de posar trabes. En quant la Vall d´alfandech, no estarà mai a l´altura del Tavernes, ni tampoc pense que vullga estar. Volen anar creixent, poc a poc, i per a mi estan fento El Tavernes es el equip mes significatiu del poble i se li tenen que donar tots els privilegis, parle del seu primer equip, però juvenils, cadets, infantils...també poden entrenar al Vergeret que no es mor ningú per fero. I així estaríen mes repartides les instalacions.
Ara, el Tavernes fà i desfà al seu gust i gana, lo mal de tot açò es que els ho permeten, no son del tot culpables.
Perdoneu la ortografía.

aficionat ha dit...

La Vall d´Alfandech, crec que ha sigut un acert la seua fundació. Dona la oportunitat als que no poden jugar en el Tavernes de practicat el futbol sense anar fora del poble. A més de fer equips femenins, que fa molts anys que es demanava al poble. Ara com la Vall va fer equips femenins, pues el Tavernes també, mes faltava que ells foren mes.
En conter d´ajudar per part de l´Ajuntament, lo unic que fan es posar tot tipus de trabes. Tenen monopolitzat el Camp Municipal, com si fora propietat del Tavernes.
La Vall ni vol ni serà mai com el Tavernes en tots els sentits, ni crec que tampoc vullga ser la veritat.
Ara el Tavernes no es el màxim culpable, es l´ajuntament que els permet moltes coses.
S´han de compartir mes les instalacions, jo entenc que el primer equip del Tavernes no deu anar al Vergeret, però juvenils, cadets, infantils..podríen anar. Si anaren es donaríen conter de les instalacions que hi han allí. Calentadors estropejats día si día també, encara no han plogut dos gotes, ja no el dexen entrar, poc enllumenat...així moltes coses mes.
Segur que no callaven la boca. També es diu que volen fer un camp de futbol 7 de brossa artificial, al costat de la pisina, si fora de veres arreglaría algo el problema, pero mentres no es repartisquen millor les intalacions...al Tavernes li donarà igual, els tenen el seu camp propi i avore qui diu lo contrari.
Perdoneu les faltes d´ortografía.

Anònim ha dit...

És evident que hi ha un problema greu de falta d'instal·lacions esporives a Tavernes.

Quasi tots els comentaris estan parlant del conflicte entre la UD Tavernes i La Vall d'Alfandec, però jo voldria remarcar que aquest conflicte no sols afecta al futbol.

Afecta també al Tavernes Rugbi Club i al club d'Atletisme, que també som usuaris del camp Vergeret.

Sense anar més lluny, la setmana passada, en divendres concretament, els membres del Tavernes Rugbi Club ens vam vore amb la sorpresa que no teniem camp per entrenar perque hi havia partit de futbol de La Vall d'Alfandec i no els havien deixat el camp municipal.

El cabreig va ser important perquè no se'ns va avisar que hi havia una activitat programada, amb la qual cosa els jugadors i entrenadors que venen de fora van fer un viatge de bades.

Jo supose que a principi de setmana ja es sabia que hi havia partit i no costava res organitzar els camps i els torns per a que tots poguerem entrenar eixe dia.

Si nosaltres haverem sabut que divendres hi havia partit, haverem canviat els dies o les hores d'entrenament d'eixa setmana.

Quan hi ha conflicte entre la UD i La Vall d'Alfandec, els que realment estem afectats som els "altres esports" perque la solució del sr. Ribis és contentar als del futbol.

Ara qui pagarà el desplaçament de l'entrenador i jugadors que van vindre de fora i no van poder entrenar?

Anònim ha dit...

Pareix que soles no tenen problemes els del bàsquet. Són amos i senyors del pavelló i ningú els ocupa les instal·lacions.

Anònim ha dit...

La veritat es per culpa d´alguns que no saben on tenen la mà dreta, es creen conflictes entre els clubs del poble. Es lleven les puses de damunt. El camp municipal, el tenía divendres passat la Vall per a un partit amistós, demanat feia mes de 15 díes, pero a algú se li va passar notificaro. Pues el Tavernes va entrenar allí. Qui la va pagar? la Vall, que no va poder jugar en el Municipal, l´equip contrari, que de jugar al Municipal, a jugar al Vergeret... senva un rato, l´equip de Rugbi, que li tocava el Vergeret divendres i no va poder entrenar. Això es "la pescadilla que se muerde la cola".
A la Vall d´Alfandech també li va passar un cas semblant al del Rugbi, de un comentari anterior. La temporada passada, la Vall entrenava al Municipal dilluns, ningún día mes, pues les categoríes inferiors del Tavernes, van posar es veu que algún partit que teníen aplasat, que justet dilluns, pa fotre, tants díes que hi han. Lo pitjor no es això, no es dignaren, ni a fer una cridà de telèfon per comunicarlos que teníen el camp ocupat que no entrenaríen. Puta i apaleada.

Anònim ha dit...

I PER QUE LA VALL NO FA UN ARREPLEGA DE FIRMES PER A CONSEGUIR TINDRE EQUIPS BASE I AIXI PODER COMPARTIR EL CAMP MUNICIPAL?xiquets hihan de sobra per a poder fer equips i que tots puguen practicar sport, si necesiteu alguna la meua la primera

foraster ha dit...

Jo, de veritat, no entenc el que passa a aquest poble al que me'n vaig vindre a viure amb molta il·lussió, donat que vinc d'un poble molt més menut. Era com viure a una ciutat, amb els serveis que dóna una ciutat però també a un poble, com el que a mi m'agrada. De ciutat res de res. Serveis municipals a Tavernes, res de res. Instal·lacions esportives a Tavernes, res de res. I així tot. Ha estat una de les decepcions més grans de la meua vida, com quan esperes un joguet per a reis i quan arriba la data assenyalada te'n trobes un altre.
Pel que veig, el mal no és d'ara, això ve de temps i a Tavernes continuen governant els mateixos i dominant des de l'hombra els mateixos col·laboradors que tenen col·locats en totes i cadascuna de les entitats que estan més ben tractades.
Crec que és hora de que la gent, en lloc de criticar i queixar-se, (cosa que cal seguir fent, faltaria més), es pose les piles i actue d'una vegada. Les campanyes electorals les fan els partits però els ciutadans tenim l'última paraula i, en lloc d'assistir passius a les campanyes cada cert temps, hauriem de dur a terme accions per encoratjar els nostres conveïns i fer front a la burla a que ens sotmeten sovint els polítics. És injust generalitzar, però no vull fer cap referència a cap formació política. El qui siga que s'entenga.