L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 22 de setembre del 2009

La Vall d'Alfàndec pot deixar d'usar les intal·lacions esportives municipals

Hem rebut aquest comunicat de la Vall d'Alfàndec CF

"Vos comunique que l'Ajuntament de Tavernes ha amenaçat a la Vall d'Alfàndech en que a partir de demà ( QUE SERIA AVUI DIMARTS) no podrà utilitzar les instal.lacions municipals per ordre del regidor Mario Enguix.L'entrene de demà a les 19:30 és al Camp del Vergeret, acudiran tots els partits polítics de l'oposició vallera i vos convoque als mitjans de comunicació a que vegau l'escena en primera persona i sigau conscients de l'acte dictatorial i absurd que van a fer estos senyors, abolint el dret de practicar esport a vora 80 esportistes d'entre 8 i 37 anys".

19 comentaris:

Anònim ha dit...

per favor, de pas els podeu dir als directius de la vall que arreglen la web? que té exploits i es catalogado com a perillosa ?
Gràcies.

salutacions

Anònim ha dit...

El que tenen que fer els de la Vall d'Alfandech es callarse la boqueta i jugar i entrenar.

Pareix que últimament l'únic propòsit que busquen es fer-se notar, primer fou deixant a l'equip de rugby (amb molta més tradició al poble i els resultats els avalen) sense poder entrenar un divendres per culpa del seu conflicte amb el Tavernes UD, despres amb l'afany de protagonisme d'un dels entrenadors del club el disabte a la presentació del Tavernes UD i ara amb açò de hui.
Amb esta ratxa que porten no els podrà vore ningú.

Tenen el que es mereixen.

Inga va, ja esta be, home.

Anònim ha dit...

sent no podr acudir avui per assuptes personal pero tot el meu soport a la vall. anim i que no puguen amb nosaltres

Anònim ha dit...

no se com funciona lo del camp d´esports pero sembla que hi ha monopoli de l´UD Tavernes. El camp es muicipal??????????????

Anònim ha dit...

a l'anònim, que tens algo en contra d'aquest club? Jo crec que després de les "bones gestions que es fan a a la UD Tavernes" tindre un altre club on es valoren altres valors es bo i positiu per a la ciutat.
La Vall ha sigut un club creat desde el principi amb molt d'esforç i patiment per un grup de persones amb ganes de donar a la gent algo que faltava: una alternativa al caciquisme en la UD Tavernes, entre altres coses.

Jo crec que ho estan fent molt bè, i no només amb el primer equip, sinó amb la resta dels equips de l'escola. Propulsors dels futbol femení a la Valldigna i l'aposta pel fubtol sala... mentres a l'altra banda un equip desfaçat de idees que no ha fet més que copiar-li-les a la Vall.

En aquest poble, l'esport que més adictes té mana més. I en vés de explotar un esport, con fan altres ciutats, a Tavernes hi ha diversitat d'esports i propícia a que hi haguen problemes d'aquest tipus. Així doncs el que fan es donar segons nº de persones que es dediquen al esport.

La rivalitat jo crec que la va començar la UD Tavernes. Vaig poder assitir al primer partir de la Vall i en la grada vaig escoltar de la mà d'entrenadors del Tavernes comentaris que no venien al cas. la rivalitat es veia vindre. A vore el dia que tenim un derbi.

Ànims a la Vall i done el meu suport.

salutacions

Anònim ha dit...

veig que la gent entra aci i opina sense tindre molta idea.. com molt be a dit de per ahi altre anonim... el que volem es callar i entrenar.. PERO ENTRENAR ON?
avore si es pensa la gent que volem algo especial, sols el camp de futbol que es municipal, que vol dir de tots?o de alguns? per supost que laltre equip del poble, per antiguetat i per gent te que tindre mes pero aço no te res a vore amb els equips, que la gent enseguida mal rollo, sino una reparticio un pelet mes equitativa
gracies

Incrèdul ha dit...

Pero este sr. Mario Enguix es el regidor d'esports?. O es que al ser un camp de futbol, correspon a temes del camp i d'agricultura? Sincerament, que diu RIBIS, d'açò? Necessitem més informació d'este acte que pot acabar amb l'esforç de tant de temps i diners que han fet servir una institució publica com es la Vall d'Alfandec.
Rigor i serietat a qui corresponga.

Anònim ha dit...

hi han clubs que no tenen ninguna instal·lació municipal i no es queixen

salutacions

druida borreguero ha dit...

Al primer anònim dir-li que la Vall no té perquè "callarse la boqueta i jugar i entrenar". Hi ha llibertat d'expressió, no?

I l'únic objectiu que busquen no és fer-se notar, sino que estan demostrant ganes de treballar per la gent. Això deuria de premiar-se!

Vull comentar que les instal.lacions esportives a Tavernes són escasses i si a aixo li afegim que estan mal repartides, ens trobem amb el problema actual.

Pense que el principal problema és que al futbol base de la Vall les xiquetes juguen per menys de 200 euros anuals, mentre que a la UD Tavernes son (entre roba i tot), vora 600. I aixo que reben una subvencio milionaria. Ni rugby ni bàsquet cobren res comparat amb ells.

Si el Tavernes UD vol tindre un equip de Preferent competitiu, que es busque la vida per traure diners i no el que fan ara, que a 300 euros de benefici per xiquet trauen el pressupost per a pagar els sueldos dels entrenadors i jugadors.

Perque a mi que no em vinguen amb cuentos, que si la Vall fa pagar 200 euros, tot el que passe d'ahi son beneficis nets.

O siga que les families tenim que pagar una cosa que ens dona igual, total per que el nostre fill puga fer un poc d'esport.

I per últim comentar que no entenc com un regidor, o l'alcalde, siga qui siga, pretén prohibir la entrada a ningú a un Poliesportiu Municipal. Fins ahi podiem arribar!

Anònim ha dit...

Esta clar que el poliesportiu es municipal, pero hi han unes normes per a cumplirles. Tos els que digue que el camp es municipal, tambe el podrien gastar la resta de xiquets del poble pero aixo no vos interesa, cadascu mira per a ell i aixi no anem be. L'ajuntament tambe es del poble ¿per que no anem a quedarmos alguna nit o millor encara per que no li diguem al Sr. Alcalde que ens deixe el seu despatx, ja que es de tots. Un altra els cotxes de policia tambe son del poble per que no anem i els diguem que els dixen a la resta de ciutadans. HI HAN UNES NORMES I SON PER A CUMPLIRLES, cosa que molta gent del club La Vall d'alfandec no tenen ni idea de com funciona la Societat. El problema es que estan perdense el Valors en tota la Societat. Soc una persona a la que li agrada l'esport. Dubte que en el Club la Vall D'alfandec molta gent tinga idea del que estan fent "molt de mal a tota la gent ESPORTISTA

un del rugby ha dit...

A mi ni em va ni em ve el que fasen estos dos equips pero el que no vec llogic es que per culpa d'aquesta absurda rivalitat la acaben pagant altres equips que no deuen res.

Com be a dit el segon anonim, fará uns divendres els de l'equip de rugby ens quedarem sense poder entrenar perque a eixa hora la Vall d'Alfandech tenia un partit amistos amb l'amenaça d'una sentada al mig del camp, com tinc entes que volien fer, si no podien jugar. Al final la UD a un camp, la Vall a l'altre i a pagarla els del rugby que no deguem res.

Amb aço no vull dir que estiga en contra de la Vall d'Alfandech ni molt menys, es mes, crec que tenen molta rao amb la discriminació que reben en comparació de l'altre equip de futbol del poble, pero les coses s'han de fer d'un altra manera i no fent estes coses o altres que he sentit dir i he pogut vore. Per experiencia se que tots no som la UD i eixes coses acaben costant cares, com está passant ara.

Anònim ha dit...

Per què no s'explica "el per què" s'ha vist obligat el regidor Mario Enguix a pendre aquesta decisió??

No crec que haja sigut pel seu goig, alguna cosa ¡¡BEN GROSSA !! haurà passat per a vores obligat a pendre aquesta decisió.

Anònim ha dit...

estic totalment de acuerdo en este ultim anonim, algo li degueren fer al senyor mario enguix pa que este montara en colera i decidira convertir-se en el justiciero de tavernes, intentant prohibirlos la entrada al polideportiu de per vida. algo molt grave, perq la decisio de este señor es molt drastica.

aaah i si, la vall d'alfandech li fa molt de mal als esportistes del poble! l'any passat el tavernes casi baixa de preferent per culpa de la vall. encara que la gent puga pensarse que va ser culpa de ronda, remigio i el resto de la directiva, NO! va ser culpa de la vall d'alfandech.

gentola tots eixos!

apoye al partit popular a que facen una llei de "vagos y maleantes" (tipo la del caudillo) pa poder tancar a tots els de la vall d'alfandech! xiketes incluides!

Anònim ha dit...

Por lo que he leido hoy enlas provincias creo que el senor Voro es el culpable de todo el lio formado por prepotente y ademas lo que tendrian que aclarar son las cuentas del año pasado y este año no haberle dado la suvencion pues le han dado el doble y encima se pone de esa forma fomentar mas el deporte y no el caciquismo senor Voro

AMIGA ha dit...

Jo no vaig a entrar, en el tema UD Tavernes - Mario - Vall d'alfanec.
La veritat solament té un camí, i tard o prompte s'aclariran o no les coses.
Però com a mare vull dir-li a l'a l'anonim que ha dit"gentola tots eixos!
apoye al partit popular a que facen una llei de "vagos y maleantes" (tipo la del caudillo) pa poder tancar a tots els de la vall d'alfandech! xiketes incluides!"
Anem a vore per primera educació en demostres tindre poca, quan faltes el respecte a tota la gent en general, si com tu dius el caudillo alçara el cap, tu ja estaries tancat. Ara estem en democracia, i tenim llibertat d'expressió i d'opinió, però sense falta al respecte a ningú.
Gràcies,

Anònim ha dit...

Respecte al comentari que diu que el rugby no va poder entrenar un divendres per culpa la vall li demanaria per favor que abans de clavar mes merda, informat abans de parlar ja que la Vall anava a jugar un partit amistos en el camp municipal pero no ho va poder fer xk un regidor de l'ajuntament no es va apuntar q eixe dia la Vall habia demanat camp i no es va abisar.
No parles tant BOCAS, i respecte a cada u te el que es mereix, dirte que deixa als demes i mirat lo teu PIXA BRAVA.
VISCA EL RUGBY.

Anònim ha dit...

Magradaria saber perque l'alcalde del poble o RIBIS, el regidor d'esport, no va acudir a la presentació de l'equip de la Vall i si ho va fer a la del Tavernes.
Volem IGUALTAT.
Visca el Psoe.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Hem deixat fins ara que tots s'expressareu obertament, però pensem i agrairïem que, per dir les vostres opinions, no cal reecórrer a les desqualificacions perquè no cal.
Una cosa és la crítica, i millor si és constructiva, i una altra són les paraules que no venen al cas ni aporten res al debat.
Si tots col·laborem pot ser un debat sobre l'esport molt interessant i que pot donar alguna llum, sobre tots a alguns polítics que sabem estan molt interessats en conéixer les opinions de tots.
Gràcies.

Anònim ha dit...

algu sap com ha quedat este assunt?tinc un nano de 6 anys i si la vall fa equip m´agradaria que jugara alli