L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 21 de setembre del 2009

¿La cosa s'embolica?

El tema “carn de les paelles” s’embolica. El supermercat proveidor de la carn, ens diuen que vol demanar responsabilitats a l’escorxador de pollastres. El supermercat, ens diuen, afrima que és un problema en origen i ells no en són responsables.
Esperem que buscant buscant l’origen del mal no culpen a l’amo de la granja de pollastres, ni aquest culpe a la gallina que va pondre els ous d’on nasqueren els pollastres.
La bona questió és que el govern municipal ha demanat responsabilitats a la cadena de supermercats i pensa arribar al final per conéixer les causes del desastre. Esperem que el nostre alcalde ho faça així, que se sàpia tot, que realment s’arribe al final i que no quede el tema en fum de canya.
I mentres tant, algunes veus, pregunten si l’alcalde hauria de demanar també responsabilitats als regidors que eren presents i participaren en l’entrega de la carn per no comprovar que tot estava en ordre. Nosaltres estem convençuts que alguna cosa els haurà ja dit.