L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 9 de setembre del 2009

Els usuaris es queixen del mal estat del Camp del Vergeret

Un esportista de Tavernes ens envía aquestes notes per publicar:

"Volia comentar-vos sobre el mal estat del terreny de joc del Camp Vergeret i de les seues instal·lacions i que ho publicareu.
Ja fa 2 anys que els membres del Tavernes Rugbi Club es van reunir amb el regidor, senyor Ribis, i li van exposar les deficiències que hi havien al Camp del Vergeret.
El senyor concejal es va comprometre a solucionar-ho, però hui és el dia que encara no ha aportat cap solució.
L'estat del terreny de joc és lamentable, tot ple de clots i bulterons que fan perillar la integritat física dels esportistes els quals s'exposen, entrenament rere entrenament, a patir una lesió greu, amb els maldecaps i problemes que això comporta a uns esportistes aficionats que no cobren un duro i si es lesionen corren el risc de perdre el seu lloc de treball per agafar la baixa.
Els membres del club reclamen que s'aplane el camp i es torne a sembrar la brossa, ja que deixar creixer la que hi ha i segar-la de tant en tant no és la solución. A més a més el sistema de reg és perjudicial per al camp ja que fa que es produisquen clots i tolls de fang.
Els vestidors i demés instal•lacions del Vergeret estan obsoletes i trencades, hi ha vestidors on només funcionen correctament 2 de les 6 dutxes i els calentadors a l'hivern sembre estan estropeats.
La reforma del Vergeret i les instal·lacions és necessària i urgent. S'ha perdut una oportunitat d'or al no incloure aquestes obres dins del Pla Zapatero i ara han dit que ho faran amb el Pla Camps (que a saber si es farà).
La bona qüestió és que tant els futbolistes de La Vall d'Alfandec, els clubs femenins de futbol, el club d'Atletisme i el Club de Rugbi estem patint el desinterés del govern de l'Ajuntament.
Som deficitaris en instal•lacions esportives i les que tenim estan fetes un desastre”.

I per aquells que vulguen seguir de prop el tema, aquest esportista ens envía:
el link del fòrum del rugbi:

http://boards5.melodysoft.com/app?ID=rugbytavernes

I el web del Tavernes Rugbi Club:


http://www.tavernesrugby.com

1 comentari:

Anònim ha dit...

sempre ha estat mal, abans inclús pitjor quan el gastava el tavernes per als equips de la cantera. Recorde jugar i el baló de repent et pegava bots que no t'esperaves. A més quan s'acostava la primavera, que brotaven flors i acudien les abelles a mi m'han picat. No sé com estará ara, però supose que estará igual.

Salutacions