L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 4 de setembre del 2009

Per als diners que costa i no agrada a molts


Cada dia que passe per davant, estic més indignat amb les obres del Pla Zapatero que s'estan portant a terme al Passeig Lepanto, enfront de la Casa de la Cultura .
Sembla una burla que per canviar de pedreta els quadrats de la plaça i fer-los amb quatre adoquins, pintar quatre ratlles de colors i posar un nom enmig es gasten 200.000 euros. No m’explique amb quina prioritat es fan les obres, si a Tavernes hi ha tant a fer i se'n necessiten en altres llocs del poble ni com dediquen tants diners per a una cosa que podía esperar.

I això val 200.000 euros?. Com si els diners diners del Pla Zapatero s'apegaren per ací i per allà on passen.”

Són les reflexions envíades per un lector i en certa mesura les compartim, sobre tot el tema de priorització que ningú no veu clars els criteris. Segur que el nostre govern n'ha seguit uns, encara que podem estar o no d'acord. La cosa és que, pel que hem sentit, molta gent del poble opina paregut d’aquesta i altres obres.

Amic lector, fem noticia del comentari, com dius, però et recordé que nosaltres ja ho diguerem ací:
http://lacotorradelavall.blogspot.com/2009/06/comencen-les-obres-del-capritxo.html

Ja veus: Són obres d’aposta personal de l’alcalde, com es va publicar en prensa. Mentres tant a l’altre costat de la Casa de la Cultura quan plou naden d’esqueneta, el pavelló continua amb goteres i els finestrals fets pols, hi ha clots per tot arreu en El Vergeret, les pistes en el Camp sense iniciar…. Però d’això ja en parlarem més endavant.

2 comentaris:

Mari ha dit...

Heu vist el resultat? Ha quedat una plaça xulíssima. Poques vegades em semblen bé el que es fa en el poble, però he de reconéixer que amb la plaça de la casa de la cultura, s'han lluït.

Vicent ha dit...

Jo discrepe. Amb 200.000 euros es podien fer moltes més coses i més profitoses per al poble. S'han derrotxat molt diners fent el pis de la plaça que ja estava fet.
I no parle d'estètica i bonicàries de la plaça, sinó de prioritats i efectivitat, de donar servici i atendre prioritats.
I ací passa com el spa (la nova font) de la Plaça Major.