L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 8 d’agost del 2009

Contra la falta de manteniment.... Concurs de Pesca


Avui dissabte, dia 8, hi ha hagut concurs de pesca al Lago Azul. El club de pesca confirmava que s'havia organitzat l’activitat amb l’objectiu de retirar una gran quantitat de tenques.
Les nostres autoritats tenen por que es produesca una gran mortalitat de peixos en cas d’una disminució de l’oxigen de l’aigua. I això no seria la primera vegada que passa al Lago Azul. I pot passar de nou enguany tal com estan les aigües de verdes, tèrboles i en mal estat.
Les tenques pescades havien de ser soltades en els canals de desaigüe de La Partida. O siga, que els pobres animalets no notarien massa el canvi perquè els dos llocs estan paregut de males condicions.
Tot menys fer el que correspon: un bon manteniment, buscar la forma de que l’aigua es regenere i netejar tota la brutícia que té el llac.
Ah, i dit de passada, no sembla massa bon remei el que s’ha pogut observar els darrers dies: cinc manegues d’aigua, enganxades a la conducció d’aigua potable, abocant aigua potable al llac per millorar-la.
Ja podeu pensar que no s’ha notat per a res!!!.