L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 27 de juliol del 2009

Un desastre d'asfaltat...


Menut desastre d’asfaltat de carretera. Almenys és l’opinió que ens han fet arribar alguns amics, amb denúncia inclosa de com, en molts trams de la carretera, s’ha pujat el nivell de manera que el nou asfalt queda a l’alçada de les voreres.
Especialment visible és el problema en el tram que hi ha entre el Supermercat Vidal i l’establiment de Colesa, però sembla ser que qui s’emporta la palma dels desproposits es el pas de vianants que hi ha al costat de la nova font d’entrada.

Allí la carretera està més alta que la vorera i quan ploga.....

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo visc dalt del Patri, no se com, però han borrat un pas de peatons que estava justament enfront de la pizzeria Titos i la veritat, en 3-4dies que ha estat pintat, la cosa anava molt bé, els cotxes i camions respetaven aquest pas, damunt feia de desaceleració, ja no pasaven tan fort, però, justament el dia que va vindre el tio Cotino, va i el tornen a llevar, espere que algú meu explique, no ho entenc, una cosa que fan ben feta i la lleven. Vicent Pons, avda Germanies 35.

Vitality ha dit...

Possiblement han llevat el pas de vianants perquè estava ben fet.
Si hagués estat mal fet, l'hauriem suportat anys i anys.