L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 14 de juliol del 2009

S'acosta el 3r Més que Rock




Remés per l'organització de "Mes que Rock"

Dissabte 1 d'agost, dins de la programació de Festes de Benifairó, l'organització de "Més que Rock" ha preparat:

A les 23'30 de la nit: Plaça del Pintor Sorolla actuació de Pep Botifarra, el millor cantant d'albaes i temés populars del País Valencià

A les 00'30 hores: 3r Festival Més que Rock amb la presència de BKS, The Kluba i La Gossa Sorda. I també estarà a la festa el Dj Merey.

Açò no ens ho han enviat ells, ho diguem nosaltres: En una sola nit, més festa i en valencià que a totes les festes de Tavernes. Així que, a carregar les piles!!!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Va mas gente a una noche de variedades en la Plaza Mayor de Tavernes que a todas las fiestas de Benifairo juntas.

Que nos dejen como estamos y no nos traigan al Botifarra o la Gossa Gorda. Yo, con todos los respetos y sin ofender, no los quiero.

Anònim ha dit...

Normal que no los quieras. Prefererías seguramente a Lola Flores, Juanito Valderrama o cualquiera por el estilo y a ser posible que como himno final, cantasen el "Cara al Sol".

Seguro estoy que opinas sin haberlos escuchado y en cuanto a las noches de variedades de Tavernes.... para que hablar, si la plaza está siempre medio vacia en una localidad de 18.000 habitantes.
Y tal como opinas, seguro que eres de los que en fiestas se van de viaje.
De todos modos te recuerdo que estás echando balones fuera al comparar un concierto de rock con los espectáculos en la Plaza Mayor de variedades.

Anònim ha dit...

Per mi, et pots quedar les festes de Tavernes, que són al meu parer mediòcres. Que vols que et diga, l'any passat per als joves, una banda devaluada com Seguridad Social, va ser tot el que va oferir als jovens les festes de Tavernes, a Benifairó, un ventall molt diferent, amb Habeas Corpus, i molts grups més... Ara, per a la tercera edat... si. varietets, amb alguna vedette, entrada en anys, i carns.... amb respecte... prefereixc, amb molta diferència, l'ambient festiu de Benifairó....

Un jove de Tavernes.c

Anònim ha dit...

Totalment d'acord: les festes de Tavernes són mediocres, programació mediocre, els grups mediocres i les activitats generals mediocres.
Resumint: Simplement mediocres, com els nostres governants que les programen i com tantes altres coses del poble.

Anònim ha dit...

jo de moment puc dir que de les propostes que han fet les empreses per a organitzar les festes joves per la nit, el PP ha triat la més barata.
2.000 euros de pressupost per a organitzar 4 discomòbils i 2 berbenes(imagineu-se com seran).
no hi haurà ni un concert.

Informador privilegiat.

Anònim ha dit...

Les festes de Benifairo, quant les organitza l'ajuntament son mes que mediocres i partidistes, qui de Benifairo anira al MEs que Rock?, les festes es fan per al poble, Jesuset apren i siges mes recte, que al final ningu s'enrecordara

Anònim ha dit...

El mateix de mediocres i partidistes que quan les organitzava Agustinet. Simplement que ara tenen alguna coseta pensant més en el nostre país.
I jo crec que si les fan per al poble. ¿Es que no en tenim prou amb les misses i processons? Si això és el que vol el poble i no ens ho han llevat ¿que més vols?