L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 18 de juliol del 2009

No era una lona i esperem no ho siga de nou


L’execució de la "zona verda" de la rodona “de les oliveres” no agradava ningú. A simple vista s'observava com la gespa artificial semblava una simple lona verda tirada damunt l’alteró, i sense cap apariencia de gespa, tant mal colocada com estava, i tota ben plena d’arrugues.
Potser la gent no era experta o, millor, que la gespa no era l’adequada i havien fixat gespa esportiva i no gespa artificial per a jardí. Amb això de les gespes artificials hi ha clases i qualitats i usos, com podeu consultar en internet.
La imatge de la foto ens ho diu tot, tal com estava, però no la vorem més. Ja no ens ferirà els ulls perquè des d’ahir no està. Esperem que les coses es facen ben fetes i la gespa semble gespa, i no un tros de lona verda.