L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 29 de juliol del 2009

Mes sobre el adéu de Bancaixa al PAI Vall del Mar

Un lector ens envia un enllaç del Butlleti Oficial del Registre Mercantil amb l'objectiu, diu, que tinguem més informació dels socis d'ara de Gero Residenciales Solimar.
I ens diu que Bancaixa, efectivament, ja no té res que vore ni amb la residència de Tavernes però tampoc amb les demés perquè ha deixat el grup, que passa a estar dominat per empreses i gent de Tavernes després de l'ampliació de capital.


Cal veure els punts 264235 i 284236 de l'enllaç:


http://www.boe.es/borme/dias/2009/06/23/pdfs/BORME-A-2009-116-46.pdf

3 comentaris:

Anònim ha dit...

i que té q vore açò en el PAI?

Anònim ha dit...

Compartisc l'opinió del primer anònim.

Que té vore açò amb el PAI?

Jo només veig una bona notícia: una empresa de Tavernes que crea/manté llocs de treball en compte de notícies d'expedients de regulació d'ocupació com els informats en este blog.

Anònim ha dit...

A mi em pareix molt be que les empresses de Tavernes fassen puestos de treball. I esta no se si ha fet nous puestos. ¿La gestora o directora de Solimar de Tavernes no es d'Alcira?
Tanbe vec atres cose darrere.
Una empressa que mana en Solimar, i que te que fer les obres de urbanisar el sector del costat de la residencia, i vec una empressa que construix enfront de la residencia de vells els camps d'esports amb dines del pla de Zapatero i tambe esta ahi dins del grup.