L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 4 de juliol del 2009

Les persones discapacitades denuncien que els “punts accesibles” no ho són.

Un any més el punt accesible de la platja de més que res, un punt inaccesible.
A la falta d’una cadira com cal per facilitar el bany a les persones impedides, cal sumar que no hi ha un lloc amb ombra com cal perquè puguen estar-s’hi còmodes i al damunt, els afectats, denuncien també el problema de les dutxes, massa lluny. Ho podeu vore a la foto.
¿Desinterés de qui? De l’ajuntament, de l’entitat que fa el servei de salvament, de la Generalitat…?
Realment, no és moment d’assenyalar culpables, sinó de donar solucions.
Sí, donar alguna d’aquelles famoses “solucions” que forem lema i eslogan de la campanya electoral de l’actual govern municipal, perquè no volem perdre la “confiança”.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

En teoria, l'ajuntament havia d'inagurar el punt accesible a bombo i platillo, com solem dir, esta setmana o la pròxima.
He pogut visitar ja el punt d'aquest any, ja que l'han canviat al canal,i parlar amb la gent que alli treballa ( que per dir-ho fi, estàn mosques per les instalacions ja que no tenen ombra per a deixar les cadires dels usuaris ni lloc on poder seure'ls sense que els pegue el sol).
Però a més, és que la empresa que dona el servici només té una cadira anfibia utilitzable, ja que les altres dos estàn inutilitzades.
Les pobres xiques ( almenys aquell dia eren dos xiques) que estàn alli fan tot el que poden per a fer el servici confortable i ajudar tant a discapacitats com a usuaris de la platja en general en tot el que poden, ja que estàn situades entre dos postes sanitaries ( o socorristes) i no tenen cap mètode de comunicació amb elles ( ni un walkie tenen!)

Anònim ha dit...

cotorra así no has tapat les cares com en la foto de tourist info ! o es que son madrilenyos? jaja

Anònim ha dit...

Les "Xiques" disposen d'un telèfon o d'un walkie per comunicar-se, per no parlar que son observades regularment per personal de l'entitat que gestiona aquest punt accesible.

La cosa és que hi ha un filtre o tapó entre els que treballen i els que executen les millores. Alguna cosa inexplicale passa en allò que es diu que no es fa mai realitat. La culpa tots sabem de quí és ...hasta aquí puedo leer..