L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 6 de juliol del 2009

L'ajuntament elimina l'activitat de balls de saló a la platja

Transcrivim el que ens han comunicat: “Este matí les dones que practiquem “Ball de Saló” a l’estiu de fa anys hem anat a queixar-nos a Info-Turismo perquè enguany no han oferit eixa opció com a activitat cultural per a la platja. No hem acabat molt satisfetes perquè a la persona que allí treballa Info-Turismo no els ha fet molta gracia, ens ha enviat a l’ajuntament i damunt ens ha deixat vore que estavem molestant” ens conta una participant.
Segons ens diuen, sempre que anaven a inscriure els deien que no hi havia res encara previst, han parlat moltes vegades amb la regidoría responsable “i li hem demanat que ens ho arregle”, però l’ajuntament no ha tingut cap interés per organitzar l’activitat a pesar que es pagada pels assistents i l’ajuntament només s’havia de preocupar de buscar algu que sustituesca la professora que enguany està embarassada.
No s s’ofereixen balls de saló perquè des de la regidoría s’han despreocupat del tema. Així de clar” ens han dit, al temps que expliquen que era una activitat molt estimada i en ella participava tant gent de Tavernes, com de Madrid, Carcaixent o estrangers, amb la qual cosa “ampliem les amistats i fem més agradable l’estança dels estiuejants”.
Sembla ser, ens diuen, que l’ajuntament no vol ver contractes, sinó que el professor-professora els girara una factura per les hores que traballa, i que ell mateix es pagara l’assegurança d’autonom. I això no compensa de cap manera el treball de qui done les classes.
Bé, siga per una cosa o per una altra cosa, enguany no hi ha balls de saló tot i que el cine l’ajuntament el té debades perquè una empresa local el cedeix sense cost.
En resum: la platja un poc més morta i amb menys al·licients. ¡¡Visca la promoció turística!!