L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 6 de juliol del 2009

La pista de córrer será de preparació per a cross per muntanya

La pista que l’any passat es va habilitar a la zona del Vergeret es transformarà en una pista d’entrenament per a curses de muntanya. D’aquesta manera, no es llançaran a perdre els milers d’euros que va costar i es potenciarà l’entrenament dels esportistes locals per a la prova de muntanya que celebrem a la Valldigna.
Suposem que, després d’analitzar la situación i vore que mantindre la pista suposa despeses i estar-s’hi pendent, s’ha decidit deixar-la estar i que les brosses i tot tipus de vegetals vagen envaint-la.
El pròxim pas será segurament rotular-la com a “pista d’entrenament de muntanya”, fer-ne la inauguració i demostrar als veïns la preocupació que per les instal·lacions esportives té l’ajuntament de la nostra localitat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

I aixo que sols va costar 30.000€. Es una vergonya tot el que esta fent aquest govern, crec que les coses mes mal festes no poden estar. Si tinguerem que escriure un llibre en totes les coses que ha fet aquest Govern el "Quixot" es quedaria darrere.