L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dilluns, 27 de juliol del 2009

Falten a la veritat els polítics?


Resposta: No i no. Els polítics només s'equivoquen i quan ho fan sempre és sense mala intenció.
I com a mostra dos exemples.


Dos anys, quatre mesos i 19 dies del darrer. Com si fora una sentència judicial.
I 18.000 euros que no han aprofitat per a res en la neteja que es va fer.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

es una poca verguenza. vivimos alli arriba,somos pobres,pero personas. Tenemos derecho a un parque digno y ni siquiera eso nos facilitan. Todo son promesas y mentiras. Ya esta bien,ya. queremos que de una vez por todas nos hagan el parque y dejen ya de engañarnos,nuestros hijos se tienen que desplazar hasta el paseo colon o el paseo para poder divertirse. PARQUE CANTALOT YA!!!!!!

Anònim ha dit...

A mi me ha hecho gracia eso de que en el próximo pleno se iba a ratificar el protocolo para comenzar enseguida las obras.
Y que Vidal diga que los partidos de la oposición criticaban por criticar.

Vitality ha dit...

A les properes eleccions Vidal seguirà parlant del Parc del Cantalot i del PAI...I la gent s'ho creurà altra vegada.