L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 2 de juliol del 2009

Comencen les obres de dotació esportiva i la urbanització del Sector 12


Les obres de dotació esportiva del Sector 12 han començat. L’ajuntament disposava de terrenys en el sector d’urbanització privada, i que encara no tenia carrers, voreres, clavegueram ni llum.
El sector 12 és el descampat que hi ha davant d’una residencia privades de la platja. Una residencia on, per cert i dit de pas, hi ha hagut moviments i canvi de socis: ens diuen que Bancaixa ha traspassat les accions a empresaris del poble per temes derivats del PAI. Serà l'adéu definitiu de Bancaixa al PAI?
I amb les obres del Pla Zapatero de dotació esportiva, com veieu a les fotos, s’ha aprofitat per començar a fer els carrers, etc. Unes obres que pensem– i si estem equivocats, ens rectifiqueu – li correspondrà fer a l’agent urbanitzador.
I ja ens han dit que és estrany que l’agent urbanitzador comence ara eixa tasca urbanitzdora, en plena crisi, quan no es ven ni una rajola i no es probable fer cap promoció en uns quants anys.
D’aci poc, el dilluns, hi ha ple municipal. I pensem és una bona ocasió perquè el govern i l’oposició aclaresquen tot sobre les obres esportives del Sector 12 i quina relació guarden amb les obres d’urbanització. Per evitar males interpretacions – que ja corren- entre els ciutadans de Tavernes.