L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 18 de juliol del 2009

Aterreu i mireu la realitat


Aterreu, toqueu terra i mireu la realitat. I no es gasteu els diners del poble arreglant solars privats com a aparcament, mentre deixeu els vostres terrenys totalment abandonats.
Es gasteu els diners arreglant casa d’un altre quan, precisament és en el vostre solar – abandonat, ple de malessa, ple d’enderrocs, ple de clots, brut, etc- on se’ls haurieu de gastar perquè és ací on aparca la gent que va al mercat del dissabte.
I si ho fan ací és per una simple raó: aquest solar de l’ajuntament està a tocar, a 100 metres - sí, a 100 metres!!! de la plaça on es monta el mercat.
I avui dissabte, com tots els dissabtes, hi ha hagut folló de trànsit – sense cap policia que vigile o el dirigesca – i els cotxes deixats entre la malessa, els enderrocs, i els clots d’un solar-plaça municipal abandonat i sense arreglar.


Mentre, l’altre aparcament, el condicionat en el solar privat - molt pla, molt bon cartell- estava completament buit.

Una imatge val més que mil paraules. Si feu clic en la foto la voreu ampliada. Fotos d’avui dissabte, totes sobre les 8 de la vesprada. Les dues de davall, de l'aparcament en solar privat.

1 comentari:

Veraneante de la Meseta ha dit...

Estoy cansado de sufrir eso todos los sabados por la tarde.
Que arreglen el parking propiedad del ayuntamiento ya!!