L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dissabte, 18 de juliol del 2009

1r Gran Concurs de Karaoke local

Les Festes Majors de Tavernes poden incrementar un dia les festes. Fonts ben informades ens han dit que el divendres, el dia d' abans de la "Baixà", els vallers podrien participar en un concurs de Karaoke, organitzat per un veí d'una pròxima localitat, de la Ribera.
Com que l'ajuntament no té un euro per a festes, s'ha fet l'impossible per buscar-li un lloquet i li han dit que l'acte es podria celebrar a la Plaça Major eixe divendres. I que s'espavile, que si to ho té tot clar i ho confirma prompte, fins i tot pot anar en la programació oficial del LLibre de Festes. Tot siga omplir més la cosa!!!
El gran espectacle del concurs de Karaoke se sumaria a les grans discomobils?? i revetles??? (2000 euros per a tota la setmana) com a exponents de les grans actuacions musicals de Festes Majors.