L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 29 de juliol del 2009

1 d'agost: 3ª edicio: Més que rock a Benifairó

Reproduïm l'article que ens han enviat sobre el Més que Rock d'Enguany
Més Que Rock d'engany arriba amb més força que mai. Després de tres anys apostant fort pels grups més potents del panorama musical català, Benifairó de la Valldigna vibrarà el proper 1 d'agost amb la Gossa Sorda com a cap de cartell. De fet, la Gossa repeteix, i és que ja va actuar el
primer any al costat d'Obrint Pas i Pirat's Sound Sistema, entre altres. Era l'any 2007 i el Més que Rock naixia de l'ambició d'uns quants benifaironers que els movien les ganes de potenciar les festes del poble. Aquella primera edició ja fou un èxit: més de 1.500 assistents.
Des de llavors Benifairó de la Valldigna gaudeix cada any amb una nit farcida de bona música que aconsegueix atraure una generosa colla d'aficionats. I la present edició promet no ser una excepció: directament els The Kluba, una formació que ha sabut aprofitar la dilatada trajectòria d'un grup del tot consolidat com eren els Skalariak. The Kluba és una nova formació que ha sabut treure rèdit als beneficis de la renovació tot combinant-ho amb els fruits de la fornida experiència adquirida amb Skalariak.
I de casa estant tindrem la Gossa Sorda presentant la seva gira més potent: el Saó Tour 09, fruit del seu darrer treball, Saó, que ha consolidat el grup, ha esdevingut una de les bandes més eguides i escoltades dels Països Catalans. Alhora, una novetat que agradarà a tots aquells que no poden viure sense Obrint Pas. Es tracta de Benimaclet Klub Ska, una nova formació composta entre d'altres per membres d'Obrint Pas, que després de quinze anys de militància musical ininterrompuda van decidir fa mig any deixar provisionalment els escenaris (tot i que han retornat ambun intens estiu de gira per Europa). Els Benimaclet Klub Ska ens recordaran quins són els sons del poble de Benimaclet, a València (l'Horta).
Finalment, l'encarregat de cloure la nit de gresca catalana serà Dj Merey, el punxa discos dels barcelonins Pirat's Sound Sistema.
Benifairó de la Valldigna viurà eixos dia també les seues festes populars, de manera que tots els assistents al Més Que Rock podran gaudir del poble. Disposaran de zona d'acampada i de piscina durant tot el dia. Però per si el cartell del festival encara fos poc, l'Ajuntament del poble ha programat per a les festes un concert del cantaor socarrat Pep Gimeno "Botifarra", la veu de la saviesa popular musicada que ha donat a conèixer la música d'arrel tradicional valenciana arreu dels Països Catalans i de l'estranger. El xativí ha estat recentment guardonat amb el Premi Joan Pellicer 2009 per la seua trajectòria en defensa de la natura i el Premi Ovidi Montllor 2007 al millor disc de folk.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

L'enhorabona a Tere Rodriguez, cap del gabinet d'Alcaldia de Benifairó i responsable de la programació cultural i festiva de l'esmentat ajuntament.


QUE FESTES SENYORES, si senyor un 10.

L'ACCENT ha dit...

Informació de l'article que ha estat publicat per l'Accent en el seu número en paper 158:

El text que va signat per Sònia Bagundanch des de GIRONA -aqui hi trobareu els enllaços

http://groups.google.com/group/valldigna/browse_thread/thread/69e2b39e3b385a1?hl=ca