L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 17 de juny del 2009

Un deute de 3.500 euros per cada família de 4 persones

La gestió del govern municipal del PP ha dut l’ajuntament de Tavernes a una greu situació econòmica. I cada dia que passa la situació és més preocupant.
El deute de l’ajuntament, si el traduïm a una frase senzilla i entenedora, diria així: són 3.500 euros els que deu cada família vallera de quatre persones.
I per vore com han anat les coses des del govern amb majoria absoluta del PP, unes xifres comparatives: L’any 2.000, primer any de la majoria absoluta del PP, l’endeutament era de 7.400.000 euros.
Ara, està sobre 16 milions d’euros, el 120%, un percentatge més elevat del permés pel Ministeri d’Economia.
Més xifres: també en el 2.000, el remanent de tresoreria va ser positiu en 147.000 euros. La cosa va anar arrere i ja en el 2007, arribava a ser negatiu en 3 milions d’euros, però en el 2008, ha estat també negatiu en quatre milions d’euros.

I com que no hi ha diners no hi ha inversions. I per a fer les coses mínimes s’ha d’acudir contínuament al préstec, com el de 1.173.000 euros i així continuar endeutant l’ajuntament.

Informació escrita a partir de la intervenció en el ple facilitada pel Bloc i que trobareu completa a

http://rapidshare.com/files/245664179/INTERVENCIO_BLOC_PRESSUPOSTOS_DEL_2009.pdf.html

1 comentari:

Anònim ha dit...

On estan els hooligans del PP???!!!

Què tenen que dir ara dels deutes de l'Ajuntament??

Encara continueu pensant que endeutar-se és bo??

Encara estic esperant una resposta del "defensor del govern, que no del PP" sobre on estan invertits els 18 milions d'euros que deu l'Ajuntament.

Ai, si no fora per Aquagest, Iberdrola i companyia... què farieu?

Esteu demostrant la vostra magnífica capacitat de gestionar l'Ajuntament, no sabeu per on pegar!!