L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 6 de juny del 2009

Paciència, ciutadanes i ciutadans, paciència

Paciència. Paciència. Paciència… Estem cansats d’escoltar-ho i llegir-ho a la premsa: l'alcalde i el PP ens demana paciència. Bono medicina per a no tocar-se del cor i evitar alguna que altra pujada de tensió.
Ens matxaquen a la premsa cada setmana que paciència, que tot és pel bé del poble: per unes millors voreres, per unes millors zones urbanes, per unes millors rodones d’entrada, per millorar les empreses locals, per i per… I així setmanes i setmanes
No diuen els nostres governants locals que les obres del Pla Zapatero les han donades només a tres o quatre empreses i que si les hagueren repartides s’hauria anat més de pressa.
No diuen que hi ha empreses que comencen una obra, armen el folló, i després hi ha dies i dies que no hi apareixen o només hi veus un treballador. I per a fer unes metres de vorera ja están vora més i mig.
No diuen que hi ha empreses que porten entremans més d’una obra alhora i el Pla Zapatero es va crear per a crear ocupació i les empreses del pobles, segons dades del mateix ajuntament, tenien la previsió de contractar-ne només 12 desocupats..
I damunt ens demanen paciència…. Paciència per fer front a la mala planificació, per la falta de previsiói, per les presses, perquè han concedit obres a empreses que no són propiament especialistes o s’hi dediquen a altres coses diferents…
Paciència, paciencia i paciencia.

2 comentaris:

el criticon ha dit...

Han donat les obres a les empreses que precisament no tenien falta de feina (construccions felmarp, estruch, etc...), i en canvi a les menudetes empreses, res de res.
Aixi va be, perque eixes empreses com estan construint vivendes, els interesa mes acabar eixes vivendes que les voreres. Tenim obres per a temps.
Per cert, com pot ser que l'obra de la glorieta d'entrada del poble que fa riegos pous, valga 32000 euros, si s'aprofita la font de la plaça?, redew, si que cobren eixos obrers....

Manolo Manolillo ha dit...

Paciència és el que fa falta per trobar lloc per aparcar.
Costa més aparcar a Tavernes que a algunes capitals de província.
Amén, com dirien els beatos del PP.