L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 25 de juny del 2009

No és catxondeo

Ens ho podem prendre a catxondeo, però… és la història vertadera d'un home d'Alzira que va anar de visita a casa d'un amic del Carrer Calvari de Tavernes.
Que acabada la visita volía eixir de Tavernes per tornar al seu poble. Que no sabia com eixir fins que una dona li va indicar que havia de seguir pel Carrer Calvari, baixar pel Carrer Mestre Serrano, arribar a la rotonda de la Bassa del Passeig, doblar a la dreta i travessar tot Tavernes cap Alzira.
Però amb les obres d'urbanització del Plan Zapatero estava tallat l'últim tram del Carrer Mestre Serrano. Així que va doblar a l'esquerra, pel Carrer la Barca, i després a l'esquerre pel carrer de la Constitució. I es va tornar a endinsar a la part alta de Tavernes. I després de mil voltes, i de pensar que moriria intentant eixir de Tavernes, va tornar al mateix lloc: al carrer Mestre Serrano tallat.
I va doblar altra vegada a l'esquerre i seguir pel Carrer la Barca, i després, gràcies a l'ajuda d'un veí, va anar fins la rotonda de les oliveres per a tornar a Tavernes entrant per la rotonda de la Bassa del Passeig. I va travessar Tavernes cap Alzira (quasi 15 minuts), però l'home era feliç perquè va vore possible tornar a Alzira.
I va jurar que mai en la vida tornaría a endinsar-se en Tavernes.