L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

divendres, 12 de juny del 2009

La nova biblioteca no agrada als usuaris

Poc més d’un mes des què s’ha posat en funcionament la nova biblioteca municipal i les crítiques i els desacords amb la poca funcionalitat de l’edifici i les instal·lacions estan a l’ordre del dia.

A “La Cotorra” ens han arribat queixes de:
- Hi ha falta completa d’insonorització i els cristalls exteriors no són adients. I no es pot estudiar ni treballar amb tranquil·litat perquè el soroll exterior molesta, i molt més ara amb les obres.
- Sembla mentida que una biblioteca, on s’ha de buscar un clima de relax, tinga taules i cadires de colors cridaners, més propies d’un espai infantil que d’una biblioteca.
- El mateix diuen de les cortines, a tires de color, que l’únic que fan es molestar i entretindre l’atenció.
- Falta d’equipament informatic per als usuaris.
- Horari poc adient, majorment estudiants, ara que estan en época d’examens.
- Falta de climatització de les sales.
I nosaltres preguntem: ¿Qui ha dissenyat aquest espai? Perquè com diuen a Tavernes “la biblioteca despatxa hostes”, quan la seua missió hauria de ser atraure’ls. Però tots tranquils, que les nostres autoritats prendran bona nota i ho solucionaran de seguida.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

La biblioteca com altres edificis municipals i que realment son vergonyosos en tots els sentits de la paraula, poc funcionals, no atrauen al public en general i que tot son "minis" fronto, trinquet, fonts absurdes a la plaça de l'ajuntament, rotondes que el fan mal als ulls de voreles. Tot esta disenyat pel mateix i si no es aixi donat el vist i plau de totes les obres publiques del municipi. Pareix ser que es el que mes sap de tots el arquitectes del mom mundial i no hi ha ninguna obra que valga un PEPINO es el favorit del Sr. alcalde i que esta en tots els fregaos i en ningun.

Vicent ha dit...

El disseny d'edificis i zones urbanes és, per no dir frases gordes, més propi de dècades passades.
És l'"Estil PP la Vall", i que està d'acord amb la preparació i formació del govern que no oblideu, majoritariament hem votat en aquest poble.
Hem fet el pecat i ara cal pagar la penitència.

Pep ha dit...

-Es mes s'haveu quedat curts, no sols no hi ha ordinadors sino q a mes si el portes el teu no hi ha endolls, be si que hi han el que pasa es q no funcionen.
-I el que hem pareiveritat estan sempre les dos mirant-se, (desde l'ajuntament podrien opinar esque aixi una dalt i l'altra baix), xo com dalt no hi aire acon. donc estan les dos baix.
- Hi la prova q estan aburrides es que sempre tiren a la gent de la biblioteca entre 15 i 20 minuts abans de l'hora.
- Osiga q poc horari i amb poca ganax mes vergonyos, hi ha 2 treballadores (gran gasto public) quant la veritat estan sempre les dos mirant-se, (desde l'ajuntament podrien opinar esque aixi una dalt i l'altra baix), xo com dalt no hi aire acon. donc estan les dos baix.
- Hi la prova q estan aburrides es que sempre tiren a la gent de la biblioteca entre 15 i 20 minuts abans de l'hora.
- Osiga q poc horari i amb poca gana