L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

divendres, 12 de juny del 2009

Ja hem complit un any!!!!


Qui ho havia de dir!! Però si fos ahir i.... ja veieu, ¡¡¡ha passat 1 any!!!. El meu primer aniversari!!!!
¡¡¡I no em donaven ni un mes de vida, perquè no sóc una Cotorra simpàtica ni amable amb l'ordre establert a la ciutat!!!.
I la veritat, pressions i altres coses he patit i "avisos" indirectes m'han arribat, però el meu nord informatiu sempre ha estat la veracitat, la bona informació contrastada i sobre tot, majorment, informar d'allò que cap altre mitjà de comunicació us informa i la veritat... no sé perquè no informen.
O pensant bé, segur que sabeu perquè no us informen més i millor. (La Cotorra us demana que ací feu un somriu, perfa. Ja sabeu: "Amb el somriure, la revolta" que ens deia LLach).
Bé, no m'enrotlle més. Complesc un any. Espere fer-ne dos.
Gràcies a tots i totes per la vostra presència i participació en el blog.
.
----- L'equip de La Cotorra -----

9 comentaris:

Anònim ha dit...

enhorabona Cotorra!!!
gràcies per informar-nos.

Anònim ha dit...

espere q siguen molts anys!!!

Anònim ha dit...

tan animat a que deixes el teu blog?

Palometa ha dit...

Felicitats Cotorra! És difícil fer periodisme local. La proximitat de la gent i el fet que ens trobem pel carrer tots els dies amb aquells a qui critiquem per que fan les coses mal, produix mal de panxa i maldecaps a qualsevol. Espere que et mantingues en la mateixa linia crítica i continues informant-nos de tot el que es fa mal al poble.

Anònim ha dit...

felicitat cotorra !
malgrat estar disconforme en moltes coses que comentes, sempre és interessant tindré informació des de tots els punts de vista.
Seguix així que jo estaré ací per a donar-te canya, en el bon sentit, que sempre he apostat per el diàleg.

salutacions

La Cotorra de la Vall ha dit...

Anònim ha dit: tan animat a que deixes el teu blog?

Suposem que vosté es refereix a si directa o indirectament ens "han dit" que tanquem la paradeta.

Bé, amb eixes paraules no, però fent correr comentaris, sempre en el lloc adient, del tipus com que la informació que generem s'està posant en mans d'advocats o persones enteses per si era susceptible de denunciar-se a la unitat de la G.C. que entén de delictes informatics i altres coses per l'estil.

Però tranquils que tot el que diem està contrastat. I ho saben.

Anònim ha dit...

un altra, enhorabono...grasies, per existir.

Mari ha dit...

Felicitats! Jo sols fa uns dies que t'he descobert, però a partir d'ara pense fer una ulladeta de tant en tant per ací. M'agrada el teu esperit crític. Està bé que la gent s'assabente del que passa pel poble des d'un altre punt de vista

ValldignaDigital ha dit...

MOLTÍSSIMES FELICITATS !!!!
us felicitem públicament


ValldignaDigital
www.valldigna.cat