L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 11 de juny del 2009

Per a què s'aproven les coses en el ple???


Fa ara un any el ple reconeixia que el servei de salvament i vigilància no el podia conveniar a dit amb una empresa o entitat, sino que calia un concurs de contractació. Les entitats i empresses interessades havien de presentar les seues propostes econòmiques i de planificació de la tasca i després la mesa de contractació elegir la millor proposta.
L'any passat es decidia corregir la situación i el ple aprovava que s'atorgava el servei de salvament i vigilància per concurs, però.... ¡sempre els peros com excusa! com que ja era l'estiu i no donava temps per a fer el procés, no es podía fer ja i es va decidir que el concurs de contractació començaria el 2009, enguany.

Un any després, i amb prou temps per a canviar les coses, ens trobem que el govern municipal del PP s'ha pasat pel forro allò que va aprovar el ple: no ha fet concurs de contractació sino que el nostre govern proposarà en el ple de dilluns fer un conveni amb la Creu Roja. Com que tenen majoria absoluta.... a aprovar-se!!!

I com que les coses s'han fet mal, i els nostres governants del PP ben bé ho saben, avui en el butlletí oficial de Manuel Vidal, l’alcalde ja avisa que "el PP presentara el lunes en el pleno que la Cruz Roja continue prestando el servicio y esperamos que desde la oposición se vote favorablemente...".
Aviso para navegantes o si voleu per a l’oposició: O siga, senyors de l'oposició, que si no voten a favor d'una irregularitat, ja saben: el poble pot interpretar que heu votat en contra de la Creu Roja, que esteu en contra de l’entitat benéfica de la Creu Roja, etc. Ja hi haurà qui s’encarregue d’anar corrent eixa interessada veu.
I continua dient Manuel Vidal: "... esta opción que creemos la más completa de cuantas han llegado a nuestro ayuntamiento". Però … ¿com és posible dir això, si no s'ha fet cap concurs d'adjudicació!!!

I per a colmo, i com que els turistes de Taverns són de quinta categoria, el conveni contempla un mes menys de servei, tot per culpa de la fatal situació econòmica de l'ajuntament provocada pel PP. Això ho diuen avui en la prensa.
Tothom sap que, si l'ajuntament fora una empresa estaria en fallida o allò que es diu "concurso de acreedores. El pressupost del 2009 els està donant moltes acalorades. Mireu si estan acalorats els nostres governants per la fallida, que han buscat com a solució allò que al PP li agrada tant: "aqua", però no per a tirar-se-la damunt i refrescar-se sinó per a "refredar" el pressupost que estava massa calent de tant de numero roig. I eixe color roig al PP no li va. Mes coses del pressupost proximament.

8 comentaris:

Palometa ha dit...

Molt bé. Pareix que el nostre ajuntament s'ho monta prou bé per afavorir les empreses o associacions que li convinga a ell. Igual ha passat amb les adjudicacions de les obres del 'Pla Zapatero'. Ja podriem tindre a Tavernes un mitjà de comunicació al carrer (no solament a internet) que informara del que veritablement passa al poble. Ho necessitem i els ciutadans deuriem demandar-ho. En canvi tenim una actitud generalment passiva, molts els dediquen a votar al PP pq creuen que ENS SALVARAN i cada dia ens demostren el que són...(estic calent pel resultat de les el·leccions)

Anònim ha dit...

Per a plorar l'actuació del Levante i Provincias.
I vaja canvi del Levante sempre dient el que vol el PP. Només cal vore la informació de hui, com sempre l'oposició no parla mai, i comparar amb la que llegim completant la noticia en La Cotorra.
Gràcies a això ens hem enterat de la realitat.

Palometa ha dit...

Un incís. He de dir com ja vaig dir en un altre comentari, que el problema al diari Levante és l'actual 'corresponsal' que tenim a la Valldigna. Tot un personatge al que li agrada molt 'fer la pilota' al poder (no en va pertany a la mateixa falla que l'alcalde. La veritat és que des del primer dia que va agafar el tèstig de Miquel s'ha notat un important canvi de tendència...ahí queda això i qui siga que s'entenga.

Anònim ha dit...

Un mes menys de vigilancia a la platja per als banyistes....Em pareix molt mal que l´ajuntament preferixca gastar-se els "pocs" diners que tenen en fer obres i no en posar vigilancia a la platja per als banyistes. Els pareix mes important gastar-se els diners en "floritures" que en salvar vides.
Si que estem be si.

Anònim ha dit...

Permitidme que escriba en castellano, tengo 63 tacos y en mi época no nos enseñaban a escribir en valenciano y a veces hasta nos prohibian hablarlo. Eran los abuelos de los que hoy gobiernan en la Generalitat. Bien, dich esto, mi nombre es Germán Soler, vivo todo el año en la playa y me considero ciudadano de décima categoría. Espero, como usuario de las ayudas para discapacitados de la cruz roja, estoy muy preocupado por lo que este año pueda suceder con este servicio. La zona destinada a discapacitados esta en obras y lleva 15 dias parada, con lo cual sospecho que est año vamos ha tener que organizarle una fiesta al alcalde. El pasado año presenté un escrito con más de 300 firmas y el alcalde no se dignó a contestarme. Seguiré contando cosas, hay muchas más.

Anònim ha dit...

Hola soy un vecino de la comunidad de madrid que reside todo el año en la playa de tavernes,me gustaria comentarles sobre la vigilancia de la cruz roja,en verano como han comentado ustedes empezaron mas tarde y han acabado mas pronto el servicio de vigilancia,empezaron el dia 15 de junio,y acabado el dia 13 de septiembre.
pues si fuera poco ahora en invierno la ambulancia esta parada algunos dias a la semana,segun tengo entendido han recortado personal,y por ese motivo el servicio de la ambulancia de la cruz roja,esta parada.
Señores la crisis llega a todos los sitios,menos para el alcalde y los concejales,porque no optan por recortarse sus sueldos???
Gracias,un saludo.

Anònim ha dit...

Cuando se cierran los presupuestos para la campaña de playas de 20010?... no deberían de sacar a concurso el servicio de salvamento ya?..... señores porqué no empiezan ya ?....

Seguro que en junio del próximo año nos vemos aquí hablando de lo mismo.

Anònim ha dit...

Cotorra, per què no retraus el tema?...l'any passa a falles ja hi havia servei de salvament. Enguany com està l'assumpt?...Hi ha concurs?.... al 2009 retallaren caps de setmana i la primera quinzena de Juny i la segona de Setembre...Enguany que passarà?...